-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

7 in 1 luiertas voor baby’s

120.90

Deze leuke rugzak maakt het leven gemakkelijker voor alle moeders die graag met hun baby wandelen. Deze 7 in 1 luiertas is goed uitgerust om alle spullen van uw kleintje mee te nemen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en zal zeker in de smaak vallen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>38x33x15cm

De ideale tas voor moeders

Stop de spullen van uw baby in deze tas en ga op stap. Deze kunstlederen rugzak is gemakkelijk te gebruiken en kan met de hand, op de rug of aan een kinderwagen worden gedragen. De 7 in 1 Baby Luiertas is de ideale metgezel voor ouders. Hij is praktisch, licht en zeer duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee.
Koffer Bagageset

De perfecte metgezel

De 7 in 1 babyluiertas is de perfecte metgezel voor ouders die op alles voorbereid willen zijn. Deze luiertas is ontworpen om een handige en complete oplossing te bieden en heeft 7 verschillende vakken, waaronder 4 binnenvakken, 2 buitenvakken en een achterzak met rits. De binnenzakken zijn ideaal voor het opbergen van luiers, doekjes, reservekleding en andere kleine voorwerpen. In de buitenzakken kunnen flessen, speelgoed of boeken worden opgeborgen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, ,

Type de fermeture

Moraillon

Poids du sac

900g

Materialen

Capaciteit

< 20 liter