-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Luiertas met grote capaciteit

59.90

Gaat u met uw baby op reis? Rust uzelf uit met deze luiertas voor baby’s met grote capaciteit. Met zijn grote hoofdvak en talrijke zakken kunt u alle accessoires en spullen meenemen die uw kleintje nodig heeft. Kies de kleur die bij u past!

Hij is gemaakt van een duurzame en slijtvaste stof die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. De tas heeft verschillende vakken en compartimenten om alle spullen voor uw baby te organiseren.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>42x27x21cm

Eenvoud en functionaliteit

Met zijn verschillende vakken kunnen babyflesjes, luiers en andere spullen in deze grote rugzak worden opgeborgen. Bovendien is deze tas gemakkelijk en praktisch in gebruik! U kunt hem op uw rug of aan de voorkant dragen. Maar u kunt hem ook bevestigen aan de kinderwagen van uw kleintje.
Handtas ontwerp

Een onmisbaar accessoire

De grote luiertas is een onmisbaar accessoire voor ouders. Gemaakt van duurzame, vlekbestendige stof, met een sterke ritssluiting en een handig binnenvak voor het opbergen van luiers en andere babyhygiëneproducten. Dankzij de verstelbare schouderriem kan hij comfortabel over de schouder of over het lichaam worden gedragen. Dankzij de vele buitenvakken kunt u er gemakkelijk essentiële zaken zoals speelgoed, flessen, tissues, enz. in opbergen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , , ,

Type d'article

Sac à couches

Type de fermeture

Eclair

Poids du sac

0.7kg

Materialen

Capaciteit

20-35 liter