-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Kinderwagen rugzak voor baby

104.90

Ontdek deze rugzak voor kinderwagens die uw leven zal vereenvoudigen. Multifunctioneel, met deze grote kraamtas kunt u tegelijkertijd flessen, luiers en babykleertjes meenemen. Hij heeft ook een apart vak voor het bewaren van voeding. Uw uitstapjes en wandelingen met de baby worden leuker met deze tas.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>29.5x16x35cm

Praktisch eerst!

Draag uw luiertas zoals u wilt. Zet hem op uw rug voor een lange reis. Of gebruik de riemen van de kinderwagen voor gemakkelijk en handig vervoer tijdens een korte wandeling door de buurt of de stad. De Baby Stroller Backpack is een onmisbaar accessoire voor ouders die hun handen vrij en hun baby veilig willen houden. Deze rugzak past op alle kinderwagens en heeft een grote opslagcapaciteit en veel vakken om al uw benodigdheden gemakkelijk te organiseren.
Luiertas
Handtas luier

Ideaal voor ouders en kinderen

De Baby Stroller Backpack is de perfecte metgezel voor ouders en kinderen. Gemaakt van duurzame en lichte materialen, biedt deze rugzak uitstekende bescherming en opslagcapaciteit. Hij is ontworpen voor de meeste kinderwagens en heeft een verstelbare riem voor een perfecte pasvorm. De rugzak is voorzien van talrijke vakken en compartimenten, waaronder een ruim hoofdvak en diverse buitenvakken voor het gemakkelijk opbergen van allerlei accessoires. De gevoerde schouderriem is verstelbaar en afneembaar voor comfortabel en handig dragen. De rugzak wordt geleverd met een clip om hem aan de kinderwagen te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Style

Sac à dos

Type de Fermeture

Eclair

Type d'article

Sac à couches

Poids du sac

0.85 kg

Type de motif

Floral

Materialen

Capaciteit

20-35 liter