-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Baby reistas met grote capaciteit

85.90

Deze compacte en elegante rugzak van topklasse heeft een zeer grote capaciteit. Op reis met de baby is dit de ideale rugzak om alles mee te nemen wat hij nodig heeft: kleren, flessen, melkbussen, luiers, speelgoed… U hoeft alleen maar de kleur te kiezen die het beste bij u past.

Bovendien heeft hij praktische buitenvakken voor het opbergen van kleine spullen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen die passen bij uw persoonlijke stijl. Met zijn stijlvolle ontwerp en duurzame constructie is deze reistas de ideale oplossing voor reizen met uw baby.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>39x14x29cm

Om alles koel of warm te houden!

Stop alle spullen die uw kind nodig heeft voor zijn uitstapjes in deze rugzak met grote inhoud. Zijn voeding wordt koel of warm gehouden dankzij de aluminium isolatie. De Baby Travel Bag met grote capaciteit is een onmisbaar accessoire voor ouders die veilig en comfortabel willen reizen met hun baby. Gemaakt van robuuste en duurzame materialen, is deze tas ontworpen om uw baby en zijn spullen optimaal te beschermen.
Grote reistas voor baby's - Luiertas
Luiertas Rugzak

Uitstekende organisatie

De Baby Reistas met Grote Capaciteit is een essentieel accessoire voor ouders die met hun kind willen reizen. Deze tas is ontworpen om veel capaciteit en organisatie te bieden. Hij heeft een ruim hoofdvak, een uitbreidbaar voorvak en meerdere binnen- en buitenvakken om alle accessoires voor uw baby in op te bergen. De gevoerde, verstelbare riem biedt maximaal comfort en ondersteuning voor rug en schouders, en de schouderbanden zijn afneembaar en kunnen op de schouder of in de hand worden gedragen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, ,

Type d'article

Sac à dos

Type de fermeture

Eclair

Poids du sac

830g

Materialen

Capaciteit

< 20 liter