-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Isothermische picknickrugzak met deken

119.90

Een stijlvolle geïsoleerde rugzak, perfect voor picknicks. Wordt geleverd met een bijpassend dekentje en geïsoleerde flessentas. Deze tas houdt uw eten vers. De deken meet 115x135cm.

De geïsoleerde picknickrugzak met deken is de perfecte metgezel voor uw uitstapjes in de buitenlucht. Hij is ontworpen om u een praktische en stijlvolle oplossing te bieden voor het meenemen van uw eten en drinken, ongeacht het weer.

Gemaakt van duurzame en slijtvaste stof, heeft deze koelrugzak een groot hoofdvak en verschillende buitenvakken om al uw benodigdheden in op te bergen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>41,5x50cm

De picknickrugzak

Een rugzak, verkrijgbaar in drie kleuren, waar het equivalent van 24 blikjes in past. Het geeft zin om te gaan eten en te genieten van een leuke dag met familie en vrienden. De geïsoleerde picknickrugzak met deksel is een onmisbaar product voor picknickliefhebbers. Hij is ontworpen om optimale bescherming te bieden en uw voedsel vers en gezond te houden.
Picknick Camping

Robuust en duurzaam ontwerp

De geïsoleerde picknickrugzak met deksel is een onmisbaar product voor uitstapjes met familie en vrienden. Dankzij het robuuste en duurzame ontwerp kunt u al uw gereedschap en voedsel veilig meenemen. De geïsoleerde binnenkant houdt uw eten en drinken koel en op de ideale temperatuur, zelfs bij warm weer. De grote inhoud biedt voldoende ruimte om alles wat u nodig hebt voor uw picknick op te bergen: borden, glazen, bestek, servetten, flessen, fruit en groenten, broodjes, enz.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Materialen