-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Pinguïn rugzak voor kinderen

45.90

Houdt uw kind van pinguïns? Deze pinguïnrugzak voor kinderen zal zeker in de smaak vallen! Hij zal hem met trots naar school dragen om hem aan zijn vriendjes te laten zien. In deze 3D-rugzak met een schattige kleine pinguïn kan hij zijn boeken, speelgoed en snacks meenemen.

De tas is ook voorzien van gewatteerde en verstelbare schouderbanden om de kleine schouders maximaal comfort en steun te bieden. Bovendien is hij versierd met een schattig en kleurrijk pinguïnontwerp dat de kleintjes in verrukking zal brengen. Deze rugzak is perfect voor schoolreisjes, uitstapjes en excursies, zodat uw kind al zijn schatten veilig kan meenemen.

Uitverkocht

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>27x21x8cm

Comfort boven alles!

Deze neopreen pinguïn rugzak is gezond en comfortabel voor uw kind. Hij heeft twee verstelbare schouderbanden die passen bij uw jongen of meisje. Deze kleine rugzak is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. De Penguin Kinderrugzak is de perfecte metgezel voor kleine avonturiers. Hij is gemaakt van stevige, waterdichte stof, heeft een stevige ritssluiting en een ruime binnenkant om alle benodigdheden op te bergen die een kind nodig heeft als het op avontuur gaat.
Handtas Rugzak
Rugzak Kinderrugzak

Perfect voor kleine avonturiers

Deze pinguïnrugzak voor kinderen is perfect voor kleine avonturiers! Het schattige en kleurrijke ontwerp zal de allerkleinsten bekoren. Hij is gemaakt van duurzame en scheurbestendige stof, waardoor hij ideaal is voor buitenactiviteiten. Het formaat van de tas is perfect voor kinderen, en biedt voldoende ruimte om hun spullen op te bergen zonder te zwaar te zijn. Hij heeft gewatteerde schouderbanden voor comfort en een borstriem voor stabiliteit.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

Capaciteit

< 20 liter

Matériau

Néoprène