-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Spiderman rugzak rood

29.9049.90

Een geweldige Spiderman rugzak. Deze tas is verkrijgbaar in drie maten en is waterdicht. De kleinste maat heeft slechts één vak, de middelgrote maat heeft één groot vak en één groot voorvak, de grootste maat heeft één groot vak en twee voorvakken.

Het unieke en aantrekkelijke ontwerp van de rugzak is gemaakt van duurzame en slijtvaste stof, en bevat kleurrijke accenten die zeker de aandacht van kinderen zullen trekken.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>S : 35x26x14cm
>M : 38x28x16cm
>L : 42x32x18cm

Zakje Spiderman

De achterkant van de rugzak en de schouderbanden zijn gemaakt van ademend materiaal en ontworpen om de rug van uw kind te ontlasten. De tas die zijn favoriete held zal doen schitteren.
De Spiderman rugzak is een ideaal product voor kinderen die van de superheld houden. Deze stevige en stijlvolle rugzak is ontworpen met een grote opslagcapaciteit en een lange levensduur.

Schoolrugzak Rugzak

Een onmisbaar accessoire

De Spiderman rugzak is een must-have accessoire voor Spiderman fans.
Gemaakt van duurzame, waterdichte stof, is hij perfect voor stedelijke avonturen of lange dagen op verkenning.
Het medium formaat biedt voldoende ruimte voor al uw benodigdheden, zoals boeken, schriften, zonnebrillen en meer.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de Fermeture

Fermeture éclaire

Kleur

Matériau

Nylon/Polyester