-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Winnie de Poeh pluche rugzak

29.90

Onze super Winnie The Pooh pluche rugzak is perfect voor uw kind. De kleine gele beer uit het bos op een originele en zachte pluche tas. Uw kind zal het heerlijk vinden om zijn favoriete personage altijd bij zich te dragen. Hij is super comfortabel en praktisch voor school.

De Winnie The Pooh Pluche Rugzak is de perfecte metgezel voor alle kleine avonturiers. Hij heeft een schattige vorm en heldere kleuren die kinderen zullen verrukken. Het zachte en pluizige pluche is gemaakt van hoogwaardige stof en heeft het perfecte formaat om overal mee naar toe te nemen.

Op voorraad

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>23x20x9cm

De originele Winnie The Pooh-tas!

Wie houdt er niet van een schattige en zachte originele rugzak? Uw kind zal fan zijn van deze leuke pluche rugzak, hij is schattig en super comfortabel zodat uw kind hem de hele tijd kan dragen en vooral een geweldige terug naar school ervaring heeft.
Opgezette dierenrugzak

Een leuk accessoire

De Winnie The Pooh Pluche Rugzak is een schattig en praktisch accessoire voor kinderen. Hij is gemaakt van zachte en comfortabele materialen, met een aangename textuur om aan te raken. Het pluche heeft een schattig lachend gezicht van Winnie de Poeh en een gouden kroon op zijn hoofd. De verstelbare schouderbanden en het hoofdvak bieden voldoende opbergruimte voor boeken, schriften en schoolspullen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

Type de fermeture

Fermeture éclair

Matériau

Polyester