-10% Code DCM10 tot 01/06/2023

Pokémon Go rugzak voor kinderen

49.90

Speelt uw kind graag Pokémon Go? Hij zal graag rondlopen met deze Pokémon Go-rugzak voor kinderen. Deze tas heeft verschillende ontwerpen en een grote capaciteit met een print van hun favoriete Pokémon-soorten om alles mee te nemen wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse leven.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>40x30x17cm

De tas van de Pokémonjagers!

In het comfortabele en ruime hoofdvak van deze Pokémon-rugzak passen alle spullen die nodig zijn voor de dagelijkse avonturen van uw kind. Hij heeft ook een achterzak zodat u alles kunt meenemen zonder dat het in de weg zit. De Pokémon Go Backpack for Kids is de perfecte tas voor kleine Pokémon Go-fans. Hij heeft een schattig en stijlvol ontwerp waar jongeren dol op zullen zijn. Hij heeft de perfecte grootte voor kinderen, en is ideaal om schoolspullen of andere dagelijkse benodigdheden mee te nemen.
Rugzak Schoolrugzak
11743-9cda9d.jpeg

Elegant en kleurrijk ontwerp

De Pokémon Go Backpack for Kids is de perfecte tas voor kleine Pokémon Go-fans. Hij heeft een stijlvol en kleurrijk ontwerp waar elk kind blij mee zal zijn. Het hoofdvak is groot genoeg voor boeken, speelgoed en kleding, en heeft een ritssluiting voor extra veiligheid. De schouderbanden zijn verstelbaar en gewatteerd voor comfort, en de bodem van de tas is verstevigd voor stevigheid.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Capaciteit

20-35 liter

Matériau

PVC