-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Rugzak voor visuitrusting

116.90

Houdt u van vissen? Dan zal deze rugzak voor visuitrusting u niet onverschillig laten. Hij is goed uitgerust en gestructureerd om gemakkelijk uw hengel, reel, landingsmat enz. mee te nemen. U hoeft alleen maar uw favoriete kleur te kiezen.

Hij is uitgerust met verstelbare riemen voor een perfecte pasvorm en is gemaakt van duurzame, slijtvaste stof om uw materiaal te beschermen. De tas heeft veel externe en interne vakken om uw gereedschap en accessoires in op te bergen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>38x24x15cm

De vissersrugzak

Met deze waterdichte rugzak hoeft u zich geen zorgen te maken over het vissen. Dankzij de verschillende steunen en zakken wordt het vervoer van uw visuitrusting eenvoudiger. De Fishing Equipment Backpack is een tas ontworpen voor visliefhebbers. Hij heeft een ruim hoofdvak en biedt voldoende ruimte voor alle uitrusting die u nodig hebt voor een dagje vissen.
Tas Rugzak
Sac à dos Sac

Praktisch en duurzaam

De Fishing Gear Backpack is een zeer praktische en duurzame tas die speciaal is ontworpen voor vissers. Hij is gemaakt van stevig, weerbestendig nylon, waardoor hij perfect is voor buitenactiviteiten. De verstelbare riem zorgt voor een goede pasvorm en biedt comfort tijdens lange vissessies. De tas bevat ook verschillende zakken en vakken om uw spullen te organiseren.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Type d'article

Sac à dos

Materialen

,

Capaciteit

< 20 liter