Mand

Nederlandse Klantenservice 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

 

contact@mijn-rugzak.nl

Personaliseer Uw Schooltas

Personaliseer je schooltas: 6 originele ideeën

Aan het begin van het schooljaar is het kopen van een nieuwe rugzak of schooltas bijna een noodzaak. Tussen het jongste kind dat een schooltas in een bepaalde kleur wil, de tiener die de nieuwste modieuze tas wil en de volwassene die een schooltas of rugzak voor het werk nodig heeft, is het moeilijk voor elk van hen het perfecte artikel te vinden.

En als eindelijk de zeldzame parel wordt gevonden, zitten we vaak met een tas die al na enkele maanden zijn interesse verliest. Wat als het met een paar ideeën mogelijk zou zijn om uw tas te personaliseren om hem weer modieus of gewoon uniek te maken?

Bekijk het onderstaande artikel en ontdek alle tips om een originele rugzak of schooltas voor meisjes en jongens van alle leeftijden te hebben.

Personalisering: de essentiële toets van originaliteit

Je hebt eindelijk de juiste rugzak of schooltas voor jou gevonden.
Nu moet je alleen nog enkele ideeën in praktijk brengen om hem te personaliseren en uniek te maken.

Een oude tas bijwerken

We hebben allemaal wel een oude tas in een kast staan die we niet meer gebruiken. Waarschijnlijk omdat we hem destijds niet gebruikten en hem hebben opgeborgen met de gedachte dat we hem niet meer nodig hadden.
Het idee is om hem eruit te halen, de algemene staat ervan te controleren en hem een nieuw leven te geven.

Als hij niet te veel beschadigd is en zijn oorspronkelijke functie (voorwerpen vervoeren) gewaarborgd is, kan hij worden gerestaureerd om hem een nieuw leven te geven en tegelijkertijd origineel te maken. Hoe kunt u dit doen? U kunt bijvoorbeeld een nieuw stuk stof naaien, waarom niet in een andere kleur, om een beschadigd gedeelte te vervangen en het tegelijkertijd uniek te maken. Waarom verandert u niet de riemen van de rugzak of het handvat van de schooltas? Zo kunt u hem personaliseren en tegelijkertijd naden die zeker versleten zijn, versterken.

Het voordeel van dit idee is tweeledig: je bespaart geld, want je hoeft geen nieuwe tas te kopen, en je doet ook iets voor de planeet.

Patch Pour Sac À Dos

Verf uw tas

Ja, je kunt je rugzak of tas verven. Zo kun je een standaardmodel onderscheiden van de rest.

Als je je een kunstenaar voelt, is dit een geweldige manier om je tas te personaliseren. Er zijn echter een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je aan je project werkt, zoals van welk materiaal je tas is gemaakt. Heb een duidelijk idee van wat u wilt doen, de verhoudingen van uw werk en de kleuren die u wilt gebruiken voordat u begint met het schilderen van uw ontwerp, om fouten te voorkomen. Je moet er ook aan denken om je tas een vorm te geven die het schilderen vergemakkelijkt: plat of gevuld.

Om te beginnen en om het jezelf gemakkelijker te maken, kun je bijvoorbeeld met een grijs potlood precies tekenen of een paar lijnen maken van het model dat je wilt, om de basis van je tekening te hebben. Vervolgens kun je met acrylverf of een speciale stofverf je ontwerp maken. Tot slot, nadat je hebt gewacht tot alles goed droog is, vergeet niet je tas waterdicht te maken met een regenspray, zodat je artistieke creatie zo lang mogelijk meegaat.

De mogelijkheden om een tas te beschilderen zijn legio. Van de creatie van een heel landschap tot de weergave van een voorwerp, via een verloop van verschillende kleuren, alles is mogelijk.

Opstrijkbare patches of badges

Strijkpatches zijn een snelle en gemakkelijke manier om een tas een origineel tintje te geven en een stijlstatement te maken. Ze zijn ook een goede manier om een beschadigd of versleten deel van een tas te bedekken. U hebt een strijkijzer en een vochtig stuk stof nodig. Controleer ook of uw tas bestand is tegen hoge temperaturen.

Leg eerst de goed gereinigde stof van uw tas plat neer. Leg je lapje met de plakkende kant naar beneden op de stof. Leg het licht vochtige stuk stof op het lapje en zet je strijkijzer er ongeveer 20 seconden op, waarbij je hard drukt. Je kunt de handeling herhalen naar de binnenkant van de tas toe. Laat de stof afkoelen voordat u ervoor zorgt dat het lapje perfect vastzit.

Merk op dat hetnog steeds raadzaam is om een paar discrete steken te maken om de hechting van de strijkpleister te versterken, vooral op plaatsen die waarschijnlijk veel gebruikt zullen worden. Dit zorgt ervoor dat het langer meegaat en dat u het niet verliest. Verder is de enige beperking van dit proces het oppervlak van je tas dat je beschikbaar hebt om je patches op te plakken.

Accessoire Décor Pour Sac À Dos

Versier met accessoires.

Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om je rugzak of schooltas te personaliseren, voor alle leeftijden, meisjes of jongens.

Om te beginnen kun je accessoires gebruiken die je al hebt. Anders volstaat een eenvoudige, goedkope aankoop om je tas te personaliseren. Het kwastje aan een ritssluiting is een klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Ze zijn er in alle maten, vormen, kleuren en materialen, en zullen zowel jongens als meisjes aanspreken.

Verder zijn kleine juwelen, armbanden, kleine knuffeldieren, bedeltjes, sleutelhangers, badges, spelden, allemaal heel gebruikelijke accessoires. Het naaien van een mooie stoffen strik of het toevoegen van een kleine broche kan de tas van een meisje een welkome personalisering geven, net als een kleurrijke sjaal die aan de riemen van een rugzak wordt bevestigd of aan het handvat van een schooltas wordt geknoopt voor een vleugje nostalgie.

Bovendien is het mogelijk de accessoires te vermenigvuldigen door verschillende materialen en kleuren te gebruiken om de tas zo veel mogelijk te personaliseren.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van accessoires om uw tas te personaliseren, is dat u ze gemakkelijk en snel kunt veranderen of definitief kunt verwijderen, zoals u wilt.

Het gepersonaliseerde label

Vaak geassocieerd met schooltassen of rugzakken voor kleine meisjes en jongens, is het gepersonaliseerde label nu gemoderniseerd en biedt het vele mogelijkheden.

Voor de allerkleinsten zijn houten etiketten met dierenkopjes op de voorkant en de naam en achternaam van het kind op de achterkant bijvoorbeeld zowel een decoratief als praktisch idee. Deze etiketten zijn gemaakt om kinderen aan te spreken, maar ook om nuttige informatie te kunnen weergeven om de persoon aan wie de tas toebehoort te identificeren, een adres, telefoonnummers van de ouders, enz.

Voor oudere kinderen kan een leren label met een boodschap of logo worden gebruikt om een tas te personaliseren en zelfs reclame te maken voor een merk of bedrijf.
Ook kunnen labels worden gebruikt om bagage of een reisrugzak tijdens een avontuur. In dit geval zijn de contactgegevens van de eigenaar weliswaar informatie die op de ene kant goed leesbaar moet blijven, maar niets belet dat op de andere kant bijvoorbeeld een foto van het landschap, van de partner of van het huisdier staat.

Uw tas maken van A tot Z

Voor de meer fantasierijke en getalenteerde naaisters: waarom maakt u niet gewoon uw eigen tas of tas vanaf nul? Dit is een perfecte oplossing voor mensen die geen tas kunnen vinden die bij hen past. Zo kunt u een tas maken in de vorm die u wilt, met de inhoud die u wilt, met de materialen die u verkiest… en zelf bepalen hoeveel u wilt uitgeven.

Zelfs als je een beetje verstand hebt van naaien en veel van de benodigde materialen hebt (naaimachine, garen, naalden, enz.) kun je het beste wat onderzoek doen voordat je begint.

Waarom maakt u bijvoorbeeld geen rugzak waarin leer en denim worden gecombineerd? De tas kan niet alleen origineel zijn, maar ook gemaakt worden van tweedehands materialen en zo bijdragen aan het milieu.

De vermenigvuldiging van materialen en kleuren biedt je bijna oneindige creatieve mogelijkheden.

Sac À Dos Personnalisé

Hoe personaliseer je je schooltas?

Heb jij je schooltas of rugzak al gepersonaliseerd? Heb jij nog ideeën om je schooltas te personaliseren? Vertel ons uw geheimen in het commentaar!

15% korting op de hele winkel !

Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang uw welkomstgeschenk.