-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Baby rugzak met 3 flessenhouders

49.90

Deze babyrugzak met 3 flessenhouders, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, is ontworpen voor de moderne moeder. Praktisch, nuttig en trendy, deze tas zal uw beste bondgenoot zijn met baby. Talrijke vakken en compartimenten om alle spullen van uw kind overal mee naartoe te nemen.

De Baby rugzak met 3 flessenhouders is een onmisbaar accessoire voor ouders en hun baby’s. Ontworpen met hoogwaardige materialen, is deze rugzak robuust en duurzaam. Hij is uitgerust met een verstelbaar riemsysteem waarmee hij kan worden aangepast aan de grootte van elke ouder.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>44x27x21cm

Moeders rugzakken

In deze rugzak passen 3 flessen in de voorvakken en nog veel meer in het hoofdvak. Aan de achterkant van de tas zit een opening om te kunnen pakken wat er op de bodem ligt. Aan de zijkant een vakje voor doekjes. De magische tas voor jonge moeders.
Handtas luier
2411-33923e.jpeg

Perfect voor uitstapjes

De Baby rugzak met 3 flessenhouders is een onmisbaar accessoire voor ouders en hun baby’s. Hij is perfect voor uitstapjes, uitstapjes en familie-uitstapjes. Gemaakt van hoogwaardige stof, is hij robuust en duurzaam. De schouderbanden zijn gewatteerd voor comfort en de heupband biedt uitstekende stabiliteit. De rugzak heeft drie vakken met ritssluiting om alle accessoires op te bergen die uw baby nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de Fermeture

Fermeture éclaire

Matériau

Nylon