-10% Code DCH10 tot 01/11/2023

Grote Pokéball rugzak

49.90

Is uw kind een fan van het Pokémon-universum? Ze zullen dol zijn op deze grote Pokéball-rugzak. Een geweldige schooltas, ideaal voor naar school gaan. Deze tas heeft een computervak binnenin en drie voorvakken om hun schoolspullen optimaal op te bergen. Deze tas is perfect om naar school te gaan of om mee rond te lopen.

Op voorraad

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>45x35x13cm

De Pokéball-tas

Een rugzak voor het vangen van alle Pokémon of topcijfers. De schouderbanden zijn gemaakt van ademend materiaal en ontworpen om de rug van uw kind te ontlasten. De grote Pokéball-rugzak is de perfecte metgezel voor alle Pokémon-fans. Deze stevige en stijlvolle rugzak heeft een uniek Pokéball-ontwerp, waardoor het een must-have accessoire is voor alle liefhebbers van videogames. Dankzij het ruime formaat kunnen er gemakkelijk boeken, laptops, spelconsoles en meer in worden meegenomen.
Pokémon GO rugzak

Een must voor alle Pokémon-fans

De Grote Pokéball Rugzak is een essentieel accessoire voor alle Pokémon fans. Met zijn originele ontwerp en felle kleuren is hij perfect voor dagelijkse avonturen. Hij is gemaakt van duurzaam polyester en voorzien van reflecterende details voor een betere zichtbaarheid ‘s nachts. Deze grote rugzak heeft genoeg ruimte om alles wat je nodig hebt mee te nemen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

,

Capaciteit

< 20 liter

Compatibilité

Ordinateur portable ou Notebook ≤ 15 pouces

Matériau

Nylon/Polyester