Show Filters

Toont alle 29 resultaten

Toont alle 29 resultaten

Naar school gaan zou een dagelijkse bron van plezier moeten zijn. Toch zullen de kleintjes wat moeite hebben om zich los te maken uit de cocon van het gezin. Om hen te helpen zijn er een aantal trucs die kunnen worden toegepast. De introductie van kleuters en lagere schoolkinderen in de klas kan leuker worden gemaakt door nuttige en leuke schoolspullen aan te schaffen. Pat’s rugzakjes zijn in dit verband een geweldig cadeau-idee voor ouders.

Patrol: een vermakelijke animatieserie

De animatie is even geliefd bij peuters als bij tieners en laat mensen meer leren over relaties en elkaar helpen. De hoofdheld van de avonturen leidt een patrouille bestaande uit puppies die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen gebied. Redding op zee, in de lucht, in de bergen, enz. vormen het dagelijks leven van deze sterren.

Terwijl ze naar hun favoriete serie kijken, leren de kinderen ook over recyclage, bouwen en teamwerk… Dit alles vindt plaats in een sfeer van lachen en vrolijkheid, tot groot genoegen van uw kleintjes. De Pat’s rugzakjes zijn speciaal gemaakt om hen terug te brengen naar deze vreugde en hen in staat te stellen hun goede humeur overal mee naar toe te nemen wanneer dat nodig is.

Patrol rugzakken

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, zachte en stevige materialen om kinderen het hele schooljaar en daarna te begeleiden. Of ze nu kleiner of groter zijn; er zijn verschillende maten tassen die passen bij hun delicate ruggen. De schouderbanden en riemen zijn speciaal voor hen ontworpen.

Verschillende speciaal aan schoolbenodigdheden aangepaste opbergruimtes zorgen voor een optimale verdeling van de spullen. Boeken, schriften, pennen, potloden, gummen, linialen, stiften… hebben elk hun eigen plaats. Afhankelijk van het model en de beoogde functionaliteit kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen.

Er zijn verschillende kleuren en patronen beschikbaar, zodat elk kind zijn favoriete held kan kiezen. Sommige modellen springen eruit om meer maatwerk te bieden. Alle smaken en wensen zijn direct online te bestellen.

Verschillende formaten voor verschillende maten

Om aan de kleuterschool of de lagere school te beginnen, is het belangrijk om een tas van goed formaat te hebben. Deze dient om schoolspullen, kleding of speelgoed goed op te bergen. U hoeft niet van accessoires te wisselen als u gaat wandelen of naar een familielid gaat.

Patrouille Team rugzak

Om zich beter met hun avonturenhelden te kunnen identificeren, kunnen kinderen kiezen voor rugzakken met ontwerpen van het hele Pat’patrol-team. Alle belangrijke puppy’s komen aan bod, tot grote trots van uw kleintje. Zijn denkbeeldige vrienden en metgezellen kunnen hem dagelijks vergezellen om hem te helpen grote schoolprestaties te leveren.

Of het nu gaat om alleen de puppies of alle personages, er zijn vele ontwerpen om uit te kiezen. De ontwerpen en stijlen variëren naargelang de leeftijd van de kleine schat en zijn opbergbehoeften. Ze zijn stevig en duurzaam en kunnen alle spullen lang bewaren.

Patrol Karakter Rugzak

Als de kleine schat de voorkeur geeft aan een bepaald personage uit het Patrouille-team, kan hij kiezen. In deze collectie zijn er modellen voor jongens en meisjes, die zich onderscheiden door de overheersende kleur. Gelukkig zijn de personages geschikt voor beide geslachten. Blauw, roze, geel of rood, elke held is vertegenwoordigd.

In de vorm van pluchen speelgoed of meer stijf, er zijn verschillende soorten om uw kinderen schattig en lief te maken. Er is voor elk wat wils, voor een enthousiast begin van de schooltijd. De kleuren houden het kind gemotiveerd en vol uithoudingsvermogen. Hij zal nooit moe worden van het rennen naar zijn rugzak voordat hij vrolijk naar school gaat.

Gestreepte rugzakken

Oudere kinderen zullen kiezen voor gedempte patronen en meer volwassen kleuren. Een gestreept ontwerp is ideaal voor een volwassen kind. De ontwerpen kunnen het hele team of specifieke personages voorstellen. Het is aan het kind om zijn stijl te kiezen en hoe hij zijn helden viert.

De tas is ontworpen om veel spullen in op te bergen. Het grote formaat van de tas is zo ontworpen dat er geen dingen in gepropt worden. Let erop dat uw kind de tas niet te zwaar belast, want het gewicht kan het lopen bemoeilijken. Op den duur kan zijn houding worden aangetast.

Patrol 3D Pattern Backpack

Voor kinderen die van reliëf en contouren houden, is een tas met 3D-patroon een aanrader. Als een knuffel die in de tas is ingebouwd, zal het kind zich gerustgesteld en kalm voelen als het een vertrouwde figuur in de buurt heeft. Dit type tas heeft een speciaal op de kleintjes afgestemde vorm om hem gemakkelijk op te bergen.

De gereserveerde ruimte is voldoende om het essentiële mee te nemen naar de klas zonder de schouders te overbelasten. Het kind kan geleidelijk wennen aan het gewicht van de tas door ongemak en verstopping te verminderen. Dankzij het compacte uiterlijk kan het kind zijn tas snel herkennen en verzorgen.

Patrol glimmende rugzak

Deze zijn voor meisjes en jongens die graag pronken. Het is de beste manier om tijdens de pauze op te vallen en ieders aandacht te trekken. Een mooie rugzak is een geweldige manier om de stress van school te vergeten en omin een goed humeur te blijven. Het is ook de manier om van lessen te houden en altijd klaar te staan.

Deze onderhoudsvriendelijke tassen in de kleuren blauw en roze verliezen hun glans niet snel. Ze meten 25,5 x 10 x 31 cm en kunnen ook met de hand worden gedragen. De tassen zijn bijzonder licht, zodat kinderen hun aanwezigheid niet te veel voelen als ze vol zijn. De riemen en schouderbanden zijn verstelbaar zodat ze passen bij de lichaamsvorm van het kind.

Thema Patrouille rugzak

In de wereld van Patrouillehelden komen verschillende thema’s aan bod. Op de redding, in de sneeuw of zelfs in de wereld van de piraten, de helden kunnen het allemaal. Uw kind kan met zijn patrouilleteam zijn favoriete omgeving kiezen. Terwijl hij leert, heeft hij plezier om hem te helpen zijn lessen te onthouden.

Door het nuttige met het aangename te combineren, voorkomt u stress en verlies van belangstelling voor routinematige en repetitieve handelingen. Een snelle blik op de tas kan een glimlach op het gezicht van een kind toveren tijdens zijn eerste lessen. Het helpt hem of haar geleidelijk afstand te nemen van het spelen en werk en discipline te leren.

Een tijdloos cadeau-idee

Om een kind dat van de serie Patrol houdt te motiveren, gaat er niets boven een rugzak met hun favoriete personages. Terug naar school is een goede gelegenheid omhet cadeau van hun dromente krijgen. Sterk en perfect duurzaam, geschikt voor elk type rustig of zelfs onstuimig kind.

Vind de juiste tas voor uw kinderen uit een ruime keuze. Uw kleine schat zal zeker verwend worden bij het bekijken van deze goed gevulde collectie. Help hen kiezen door zich te concentreren op de kenmerken die zij nodig hebben om hun spullen te dragen.

Alle aangeboden artikelen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De geselecteerde materialen zijn comfortabel en duurzaam. U kunt vertrouwen op een merk dat zich richt op klanttevredenheid en beschikbaarheid. Het heeft meestal een responsief klantenserviceteam dat zeer goed reageert op al uw behoeften. Bestel een van de aangeboden rugzakken om het zelf te zien.