Mand

Nederlandse Klantenservice 🇳🇱

–10% NU MET DE CODE RDM10

 

contact@mijn-rugzak.nl

Kleding Opvouwen In Een Rugzak

Hoe vouw je je kleren in een rugzak?

Een reis beginnen met een rugzak vol gekreukte kleren kan ervoor zorgen dat u eeuwig vastzit op de achterbank van het vliegtuig. Upgrade je reisstijl met deze tips van experts voor een goed gemaakte, kreukvrije rugzak.

Laagjes techniek

De laagjestechniek wordt meestal toegepast bij rechthoekige rugzakken of koffers. Zo kunt u profiteren van de compartimenten van de tas, zodat u gemakkelijk bij uw kleding kunt. Deze techniek is de meest klassieke op deze lijst. In dit geval vouwt u uw kleren op en legt u ze gewoon op elkaar om een laag te creëren.

Dit kan kreuken en kreukels verminderen. Het enige nadeel van deze techniek is dat er ongevulde ruimtes zijn die je niet meer kunt gebruiken.

Roltechniek

De roltechniek is de beste manier om kleding in te pakken. Het is de voorkeursmethode van veel reizigers, omdat het niet alleenruimte bespaart, maar ook kreukels vermindert.

Het is zeer effectief in het opvullen van de hoeken bij gebruik van onregelmatig gevormde tassen. Het wordt zelfs gebruikt door het Amerikaanse leger. De geüniformeerde korpsen gebruiken deze methode om de ruimte in hun rugzakken efficiënt te benutten en tegelijkertijd de lading te verlichten.

Hier volgen echter enkele tips voor het rollen. Wij raden u sterk aan te beginnen met uw jeans of andere grotere voorwerpen, zodat u die eerst in uw tas kunt stoppen. Vouw uw jeans in de lengte dubbel en begin ze dan in de lengte op te rollen vanaf de manchetten of de onderkant.

Rollen werkt ook heel goed voor T-shirts. Zoek een vlakke ondergrond waar u uw shirt met het gezicht naar beneden kunt leggen. Vouw de mouwen over het shirt. Vouw dan het shirt in de lengte doormidden en begin het op te rollen.

Voor shirts met lange mouwen, leg het shirt met de voorkant naar beneden en vouw de mouwen op dezelfde manier als je deed met je T-shirt, maar deze keer vouw de manchetten naar binnen totdat ze bijna de zoom van het shirt raken.

Winterjassen zijn het moeilijkst te wikkelen, gelukkig maken rollen het makkelijker. Leg de jas op een vlakke ondergrond en sluit alle ritsen. Vouw elke mouw over het lichaam en vouw de jas verticaal doormidden. Begin te rollen vanaf de rand van de kraag en knijp er zoveel mogelijk lucht uit. Gebruik een groot elastiek of touwtje om de rol vast te zetten.

Zorg ervoor dat u de artikelen gladstrijkt voordat u ze gaat oprollen, alleen zo werkt deze methode. Hang uw kleding ook onmiddellijk na aankomst op uw bestemming op, zodat ze niet gekreukt raakt.

Technique Du Paquetage

Techniek van het bundelen

Bundelen is de meest effectieve ruimtebesparende techniek. Als je het goed doet, kun je tot 20% aan volume besparen in vergelijking met het gebruikelijke opvouwen.

Het is even ruimtebesparend als de rolmethode en kost minder tijd dan elk kledingstuk één voor één op te rollen.

Zoals de naam al aangeeft, wordt bij deze techniek de kleding zorgvuldig om een centraal voorwerp gewikkeld om te voorkomen dat er vouwen ontstaan die alleen maar tot kreuken leiden. Omdat er door het wikkelproces spanning tussen de stoffen ontstaat, wordt ook de kans op kreuken sterk verminderd.

Wikkelen kan uw kleding een vierkante vorm geven, het past perfect in een vierkante rugzak. Geen zorgen, deze techniek is niet discriminerend voor andere tassen. U kunt de bundel gemakkelijk in een rugzak of sporttas stoppen. Let wel, het inpakken vereist een serieuze planning vooraf.

Kubusvormige techniek

Niet iedereen houdt van deze vouwtechniek. Voor sommigen neemt het alleen maar ruimte in de rugzak in plaats van deze te verkleinen. Voor anderen helpt het echter om kreuken te voorkomen. De kleren bewegen minder omdat ze in gaasboxen zitten. Om van deze techniek te profiteren, heb je een kubus nodig.

Hiermee kunt u uw soortgelijke kleding achteraf inpakken.

Nog beter is dat het in- en uitpakken gemakkelijker wordt. Zo blijft de kleding schoon en worden kreuken ook verminderd.

Stapeltechniek

Deze techniek is een aanrader als je reisrugzakken gebruikt die een :

  • lang ;
  • diep ;
  • vierkant hebben.

Om te stapelen gebruikt u mappen en blokjes en steekt u ze verticaal in de bodem van de tas.

Denk aan een ladekast, want zo werkt deze techniek. De ladekast zal uw sporttas zijn, die waarschijnlijk ongeveer 60 centimeter hoog is, terwijl uw kubussen de laden zullen zijn. Stel je voor dat je de lades uit de kist schuift, zo haal je de kubussen uit de tas.

U kunt de voorwerpen per kubus groeperen, zoals sokken en ondergoed in de ene kubus, trui en broek in de andere en toiletartikelen in de derde, of u kunt ze groeperen per outfit, zeg één outfit in elke kubus.

Technique Du Centrage

Centreertechniek

Deze techniek werkt heel goed op tassen zoals boekentassen of andere niet-rechthoekige tassen met één compartiment.

Om dit effectief te doen, heeft u ook een kubus nodig die u verticaal in de bodem van de tas steekt. Zorg ervoor dat de lange zijde van de kubus evenwijdig is aan de lange zijde van de tas en zich in het midden van de tas bevindt. De kubus fungeert nu als vak.

U kunt elke kant van de zak gebruiken waar hij naar beneden gaat, u kunt de rol- of kubustechniek gebruiken, afhankelijk van wat u het beste uitkomt. Zo wordt uw tas met één compartiment toegankelijk.

Opvultechniek

Dit is geen aanbevolen techniek. Het maakt uw tas zwaarder en verhindert u te doen wat u moet doen.

Conseils Supplémentaires Pour Emballer Vos Vêtements

Extra tips voor het inpakken van uw kleding

Maak een paklijst.

In plaats van tijd te besteden aan het bedenken welke kleding u moet meenemen, kunt u een lijst maken van de artikelen die u denkt nodig te hebben voor uw reis. Deze lijst zorgt er niet alleen voor dat u niets belangrijks vergeet, maar ook dat u niet te veel inpakt.

Controleer het weer

Controleer regelmatig het weer in de stad van uw bestemming door de weerbericht voordat u vertrekt. Zo voorkom je dat je kleding inpakt die je misschien nooit gebruikt.

Controleer, voordat u uw kleren inpakt, wat moeder natuur voor u in petto heeft en plan wat u nodig hebt om comfortabel met dit weertype om te gaan.

Als u op vakantie gaat en van plan bent herinneringen mee te nemen voor uw geliefden, vul uw rugzakken dan niet tot de rand. Laat wat ruimte over in je tas om te vullen met een souvenir, lekkernijen en andere snuisterijen.

Laatste tip

Waarschijnlijk is de beste manier om kleding in te pakken een mix van al deze technieken. U kunt bijvoorbeeld de bundeltechniek toepassen voor uw grotere kleding die eerder kreukt, zodat deze netjes blijft,andere kleding oprollen om de gaten op te vullen, en dan verpakkingsblokjes toevoegen voor de dingen die u georganiseerd wilt houden.

Als je vragen hebt over vouwmethoden, stel ze dan hieronder in het commentaar. Ons team is er om al je vragen te beantwoorden.

15% korting op de hele winkel !

Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang uw welkomstgeschenk.