-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Stijlvolle polyester rugzak voor vrouwen

84.90

Ontdek onze elegante polyester rugzak voor vrouwen. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren voor extra stijl. Deze even praktische als modieuze rugzak vergezelt u bij al uw dagelijkse activiteiten, dag en nacht. U kunt er een iPad en al uw persoonlijke spullen in kwijt. Aan u de keus!

Met zijn elegante en tijdloze ontwerp is deze rugzak de ideale metgezel voor al uw uitstapjes. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en zal uw look perfect aanvullen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>30x30x14cm

Bezaaide elegantie

Met deze stijlvolle en praktische rugzak zult u uw dagen met stijl en goed humeur tegemoet kunnen treden. U zult geen spijt krijgen van deze aankoop. Het is ook een geweldig cadeau om aan te bieden, u zult mensen blij maken, aarzel niet! Deze elegante polyester rugzak voor vrouwen is een essentieel modeaccessoire voor moderne vrouwen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze rugzak uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid.
Lederen handtas
Handtas Rugzak

Een essentieel accessoire voor de moderne vrouw

Deze stijlvolle polyester damesrugzak is een onmisbaar accessoire voor de moderne vrouw. Ontworpen met hoogwaardige materialen, biedt deze rugzak uitzonderlijke duurzaamheid en stevigheid. De binnenvoering is gemaakt van een zachte, ademende stof die uw spullen goed beschermt. Het strakke en moderne ontwerp van deze rugzak past perfect bij elke kledingstijl. Hij heeft verschillende vakken om uw spullen te organiseren, waaronder een groot hoofdvak, een voorvak met rits en twee zijvakken.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

,

Capacité

< 20 litres

Matériaux

Polyester

Intérieur

Pochette intérieure à fermeture éclair

Poids

0.6kg