-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Minimalistische en functionele rugzak

64.90

Ontdek deze minimalistische en functionele rugzak met lijnen geïnspireerd op de architectuur van Berlijn. Met zijn minimalistische ontwerp volgt hij u op al uw reizen, op de fiets, te voet of in de metro. Hij is even praktisch als stevig en biedt ruimte voor al uw benodigdheden.

Hij heeft ook verschillende praktische buitenvakken voor kleinere voorwerpen, zoals een portemonnee of een smartphone.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>41x30x14cm

Geïnspireerd door fietskoeriers

Deze roll top rugzak, met zijn strakke, functionele ontwerp, is rechtstreeks geïnspireerd op fietskoeriers. Het is de ideale rugzak voor dagelijks gebruik! De functionele, minimalistische rugzak is de perfecte metgezel voor stedelijke avonturiers. Gemaakt van duurzame materialen, biedt deze rugzak veel stevigheid en bescherming tegen de elementen.
Anti diefstal rugzak Rugzak

Hoge kwaliteit

De functionele, minimalistische rugzak is de ideale metgezel voor de moderne avonturier. Hij is ontworpen om licht, duurzaam en praktisch te zijn. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal, is weerbestendig en biedt optimale bescherming voor uw spullen. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij uw stijl. Deze rugzak heeft een groot hoofdvak waarin u al uw spullen kwijt kunt.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Materialen

Capaciteit

20-35 liter