-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Rugzak in Scandinavische stijl voor vrouwen

79.90

Ontdek deze prachtige rugzak in Scandinavische stijl voor vrouwen, die perfect zal zijn voor liefhebbers van Scandinavische stijl. Met zijn minimalistische lijnen en zijn grote functionaliteit zal hij ideaal zijn voor uw schoolspullen. U kunt hem op uw schouders of in uw hand dragen.

De neutrale en tijdloze kleur is geschikt voor alle stijlen en past perfect bij elke outfit.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>39x29x13cm

Inspiratie scandinavisch

Deze tas met zijn minimalistische lijnen heeft een tijdloze stijl. Het is een praktische en comfortabele metgezel die aan al uw behoeften voldoet (school, wandelen, reizen,…). Hij is even robuust als licht en beschermt uw spullen in geval van regen. Dankzij de twee handvatten kunt u hem dragen als een handtas. Deze rugzak in Scandinavische stijl voor vrouwen is perfect voor die dagen dat u alles wat u nodig hebt bij u moet dragen. Gemaakt van hoogwaardig leer, is hij stevig en duurzaam, maar met een vleugje verfijning en elegantie. Zijn unieke vorm en neutrale kleuren geven hem een tijdloze uitstraling die bij elke kledingstijl past. Het ontwerp is praktisch en functioneel, met ruime buitenvakken om uw benodigdheden in op te bergen en binnenvakken om uw documenten en andere kleine voorwerpen te organiseren.
Handtas Rugzak
Deze rugzak in Scandinavische stijl voor vrouwen is de perfecte metgezel voor al uw avonturen. Ontworpen met hoogwaardige materialen, is hij stevig en duurzaam om de ontberingen van het dagelijks leven te doorstaan. Het unieke ontwerp van de rugzak combineert moderne en elegante details met een Scandinavisch tintje. De klassieke en tijdloze kleur past perfect bij elke look.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Materialen

Capaciteit

< 20 liter