-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Isothermische rugzak 12L

39.90

Op zoek naar een lichtgewicht tas om elke dag uw lunch mee te nemen? Deze geïsoleerde rugzak van 12 liter is perfect. Hij is compact en licht, maar ook gemaakt van kwaliteitsmaterialen voor maximaal comfort. Dankzij de capaciteit van 12 liter kunt u veel meer meenemen dan een eenvoudige lunch.

Hij is ook voorzien van een uitschuifbare klep die kan worden gebruikt om extra flessen of voorwerpen mee te nemen. De verstelbare en gevoerde schouderbanden zorgen voor optimaal comfort bij het dragen van de rugzak, en dankzij de stevige handgrepen aan de boven- en zijkant kunt u hem gemakkelijk dragen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>31x23.5x11.5cm

Een kleine geïsoleerde rugzak

Toegegeven, deze geïsoleerde rugzak is klein van formaat. Toch is hij zeer efficiënt voor het bewaren van voedsel. Het voedsel dat u erin stopt, blijft minstens 8 uur koel. Deze tas is perfect voor een picknick. De Isothermische rugzak is de ideale metgezel voor uw buitenritten. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de elementen en zware omstandigheden te weerstaan.
Rugzak Handtas
Sac à dos Sac

Ideaal voor uw buitenactiviteiten

De 12L geïsoleerde rugzak is de ideale metgezel voor uw buitenactiviteiten. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam. Het ergonomische ontwerp biedt optimaal comfort tijdens lange wandelingen of andere buitenactiviteiten. De rugzak heeft een geïsoleerd binnenvak om eten en drinken koel te houden. Hij heeft een ventilatiesysteem aan de achterzijde voor een beter ademend vermogen en gewatteerde schouderbanden voor een comfortabelere draagwijze.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

,

Type d'article

Sac à dos isotherme

Materialen

Capaciteit

< 20 liter