-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Kleine nylon rugzak

29.90

Ontdek deze kleine nylon rugzak die, dankzij de vrolijke kleuren, uw outfits zal opvrolijken. Hij is licht en stevig en beschermt uw spullen in geval van regen. Dankzij zijn formaat kunt u er een tablet, boeken, een waterfles… in kwijt. Een accessoire dat zowel in het dagelijks leven als op reis onmisbaar wordt.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>30x23x10cm

Een functionele en lichte tas

Deze tas heeft een tijdloze stijl. Het is een praktische en comfortabele metgezel die aan al uw behoeften voldoet (school, wandelen, reizen,…). Hij is even stevig als licht en beschermt uw spullen in geval van regen. Deze kleine nylon rugzak is perfect voor dagelijkse avonturen. Gemaakt van duurzaam nylon, lichtgewicht en gemakkelijk te dragen. De hoofdrits biedt snelle toegang tot uw spullen en het veilige binnenvak is ideaal om uw belangrijke spullen bij de hand te houden.
Rugzak Schoolrugzak

Perfect voor uitstapjes en reizen

Deze kleine nylon rugzak is perfect voor uitstapjes en reizen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is hij zeer sterk en duurzaam. Het ergonomische ontwerp en de gewatteerde schouderbanden zorgen voor optimaal draagcomfort. Het hoofdvak is ruim en goed georganiseerd voor al uw benodigdheden.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Materialen

Capaciteit

< 20 liter