-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Rugzak van koeienhuid voor vrouwen

79.90

Een elegante damesrugzak die fashionista’s niet onverschillig zal laten! U draagt uw benodigdheden in stijl in deze prachtige rugzak van rundleer. Zijn glanzende en gladde aspect en zijn weerstand zullen u verleiden. Met zijn grote capaciteit kunt u met deze rugzak alles wat u nodig hebt bij u dragen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>34x31x15cm

Eenvoud en comfort

Deze leren damesrugzak kan op twee manieren worden gedragen: in de hand of op de rug. U zult hem comfortabel vinden om te dragen. Vooral omdat de tas is uitgerust met dikke, lange en verstelbare schouderbanden. Dankzij het goed gestructureerde binnenvak kunt u uw spullen gemakkelijk sorteren en opbergen. De rugzak heeft ook verschillende vakken aan de buitenkant om meer spullen mee te nemen. Deze rugzak van koeienhuid is een stijlvol en praktisch accessoire dat uw look perfect aanvult. Gemaakt van hoogwaardig rundleer, is deze rugzak gemaakt om lang mee te gaan.
Handtas Schoolrugzak
Lederen handtas

Hoogwaardige koeienhuid

Deze rugzak van rundleer is de perfecte metgezel voor elke vrouw die graag opvalt. Gemaakt van hoogwaardig rundleer, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan en te verbeteren. De rijke, natuurlijke kleur van het leer vult elke look aan en geeft uw outfit een luxe uitstraling. De rugzak heeft verschillende binnen- en buitenvakken om uw spullen in op te bergen. Het hoofdvak is groot genoeg voor een laptop en boeken, terwijl u in de andere vakken uw sleutels, portemonnee en telefoon kwijt kunt.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

,

Type d'article

Sac à dos femme

Type de Fermeture

Eclair

Materialen

,

Capaciteit

< 20 liter