-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Multifunctionele luiertas met USB-poort

74.90

Een mooie luiertas ontworpen voor moeders die vaak met hun baby reizen. Deze mama-rugzak heeft een groot binnenvak voor baby’s kleren, luiers, schoenen en melkbussen. Het grote vak heeft twee plaatsen voor flessen en drie lepels.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>38x29x15cm

Even praktisch als comfortabel!

Dit is de rugzak voor moeders die graag wandelen. Met deze luiertas kunt u uw kleintje meenemen door de stad, met alles wat u nodig hebt. Zit uw telefoon zonder stroom? Geen paniek! Deze multifunctionele rugzak heeft een USB-poort om de batterij op te laden. Hij is ook gemakkelijk te dragen. Op uw rug of aan een kinderwagen, hij volgt u overal.
Tas Mode accessoire
Luiertas Handtas

Ideaal voor moderne ouders

De multifunctionele luiertas met USB-poort is de ideale metgezel voor moderne ouders. Hij biedt een grote opslagcapaciteit en praktische functies om het leven van ouders gemakkelijker te maken. De tas heeft een ruim hoofdvak, een binnenvak voor het opbergen van kleine spullen en een buitenvak voor essentiële accessoires. De tas heeft ook een USB-poort waarmee ouders hun mobiele apparaten kunnen opladen terwijl ze hun handen vrij hebben.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Type d'article

Sac à dos femme

Type de fermeture

Eclair

Materialen

Capaciteit

< 20 liter