-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Grote sporttrainingsrugzak

65.90

Mooie trainingsrugzak met schoenenvak, schouderriem en veel vakken. Hij geeft u een stijlvolle sportlook die uw collega’s niet onverschillig zal laten! Verkrijgbaar in 3 kleuren, u hoeft alleen maar de kleur te kiezen die u het mooist vindt!

Bovendien heeft de tas talrijke externe en interne zakken om uw persoonlijke spullen en accessoires in op te bergen. U kunt er zelfs een waterfles in stoppen om u onderweg gehydrateerd te houden. De grote sporttrainingsrugzak is perfect voor sporters die altijd georganiseerd en paraat willen blijven.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>45x24x23cm

Stijl in cijfers

U zult met plezier naar de sportschool gaan met deze volledig flexibele, praktische en waterdichte rugzak. U kunt alle spullen meenemen die u nodig hebt om naar uw werkplek te gaan. Hij heeft op u gewacht! De grote sporttrainingsrugzak is de perfecte metgezel voor sporters die hun spullen veilig en in stijl willen vervoeren. Gemaakt van duurzame materialen biedt deze rugzak ruim voldoende opbergcapaciteit voor al uw sportuitrusting en accessoires.
20099-8bbab8.jpeg

Het ideale accessoire

De grote sporttrainingsrugzak is het perfecte accessoire voor sporters die klaar willen zijn voor elke activiteit. Gemaakt van stevig polyester, is deze robuuste rugzak ontworpen om uitstekende duurzaamheid en maximale bescherming tegen de elementen te bieden. Het hoofdvak is ruim en kan alle spullen bevatten die u nodig hebt voor uw training. Het heeft ook een waterdichte ritssluiting voor extra veiligheid. De verstelbare gewatteerde riemen en de gewatteerde rug zorgen voor optimaal comfort en stabiliteit, zelfs als de tas vol is.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Capacité

20-35 litres

Matériaux

Nylon