-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Multi-pocket sportrugzak voor bal

74.90

Speelt u graag basketbal of voetbal? Ontdek deze sportrugzak die u het leven tijdens uw trainingen gemakkelijker zal maken. Met zijn ontwerp met meerdere vakken is hij praktisch voor het dragen en opbergen van alle spullen die u nodig hebt voor uw trainingen. Deze rugzak heeft ook een groot vak aan de onderkant om uw bal in op te bergen.

De rugzak is ook uitgerust met een speciaal vak voor drankjes, zodat u uw drankjes koel en binnen handbereik kunt houden. Hij heeft ook een binnenzak voor het opbergen van uw persoonlijke bezittingen en uitbreidbare riemen voor het dragen van extra spullen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>48x30x20cm

Praktisch en comfortabel

Deze nylon rugzak zal alle sporters aanspreken. Hij is licht en biedt een uitstekend draagcomfort dankzij de brede en verstelbare schouderbanden. Bovendien is er een groot vak om alles wat u nodig hebt mee te nemen. De Multi-Pocket Sports Ball Backpack is een essentieel accessoire voor sportliefhebbers. Hij is gemaakt van sterk en duurzaam polyester en heeft een groot hoofdvak waarin tot 2 ballen passen.
20689-2b55cd.jpeg
Multi-pocket sportrugzak voor blauwe en groene bal met witte achtergrond

Ideaal voor alle sportliefhebbers

De Multi-Pocket Sports Ball Backpack is de ideale metgezel voor alle sportliefhebbers. Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze rugzak robuust en duurzaam. Hij is ontworpen om zonder problemen een bal en andere sportaccessoires te dragen. Deze rugzak heeft verschillende handige vakken om uw spullen in op te bergen. Het hoofdvak is groot genoeg voor een bal en de bijbehorende accessoires. Het heeft ook een rits voor extra veiligheid.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Materialen

Capaciteit

20-35 liter