-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Ultralichte damesrugzak

19.90

Deze ultralichte damesrugzak is waterdicht. Deze mooie Nylon tas is ideaal voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen, hij heeft namelijk verschillende kleuren om het hele gezin tevreden te stellen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>38x27x14cm

De uiterst praktische tas

Deze sportrugzak is een must-have voor uw dagelijks leven. Deze rugzak is een zeer functioneel model, hij sluit gemakkelijk dankzij het sluitsysteem en zijn ultralichte gewicht.
De Ultra Lightweight Women’s Backpack is de ideale metgezel voor alle avonturen. Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze rugzak uiterst duurzaam en weerbestendig.

Ultralichte damesrugzak in grijs en blauw met witte achtergrond
2727-40b927.jpeg

Schoon, minimalistisch ontwerp

De ultralichte damesrugzak is de perfecte metgezel voor dagelijkse avonturen. Gemaakt van lichtgewicht en duurzame materialen biedt deze rugzak uitzonderlijke weerstand tegen verschillende weersomstandigheden.
Het strakke, minimalistische ontwerp van de rugzak past perfect bij uw persoonlijke stijl en actieve levensstijl.
De rugzak heeft een groot hoofdvak met een binnenvak voor het opbergen van kleinere spullen.
Hij heeft ook gewatteerde en verstelbare schouderbanden voor een comfortabele en veilige pasvorm.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de Fermeture

fermeture éclair

Capaciteit

20-35 liter

Materialen

Kleur

, , , , , , , , ,