-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Vintage veelkleurige rugzak

49.90

Een kleine vintage veelkleurige rugzak, zowel vintage als modern. Het motief van deze tas is een spel van gekleurde vierkanten dat doet denken aan Mondriaan-design. Beslist een modieuze en praktische tas.

Deze veelkleurige vintage rugzak is een must voor alle modeliefhebbers. De unieke kleur en het originele ontwerp maken het een perfect accessoire om uw look compleet te maken. Gemaakt van duurzame stof, is hij stevig en weerbestendig.

De riemen zijn gewatteerd voor comfort en gemakkelijk aan te passen aan uw lichaamstype.

Dankzij de stevige ritssluiting en het ruime hoofdvak kunt u uw spullen veilig meenemen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>24x21x13cm

Een vintage tas

Deze tas heeft twee binnenvakken, gescheiden door een ritsvak. Er zijn ook twee kleine binnenvakken aan de voorkant en een vak met rits aan de achterkant.
Deze veelkleurige vintage rugzak is een must-have voor alle modeliefhebbers. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zeer duurzaam en stevig is.
De felle kleur en kleurrijke patronen geven hem een unieke en gedurfde uitstraling. De veelkleurige vintage rugzak heeft een ruim hoofdvak waarin al uw dagelijkse benodigdheden passen.

Handtas Rugzak
Handtas

Gedurfde retrostijl

Deze veelkleurige vintage rugzak is perfect voor liefhebbers van een gedurfde retrostijl. Hij is gemaakt van stevig en duurzaam katoenen canvas, waardoor hij zeer geschikt is voor reizen en dagelijkse avonturen.
Het unieke ontwerp heeft een groot hoofdvak met een binnenvak met ritssluiting en verschillende buitenvakken om uw spullen georganiseerd en gemakkelijk terug te vinden te houden.
De schouderbanden zijn gewatteerd voor extra comfort en het handvat aan de bovenkant is ideaal om te dragen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , , ,

Materialen

Capaciteit

< 20 liter