-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Waterdichte wandelrugzak

49.9059.90

Haal het meeste uit uw reizen, kamperen en wandelen met deze ruime, waterdichte rugzak, zodat u het essentiële kunt meenemen op uw avonturen, ongeacht het weer. Hij is ook verkrijgbaar in twee maten.

Meerdere vakken binnen en buiten maken het gemakkelijk om alles wat u nodig hebt voor uw avontuur op te bergen. De rugzak is ook uitgerust met een reflecterende borstband en sleutelhanger, zodat u zichtbaar en veilig bent.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>M : 49x25x15cm / 18L
>L : 62x34x20cm / 40L

Ruim en waterdicht

Veiligheid en comfort staan voorop, zodat u kunt genieten van uw activiteit met alles wat u nodig hebt. Deze rugzak is het ideale model voor uw avonturen. De waterdichte wandelrugzak is de perfecte metgezel voor al uw avonturen. Gemaakt van duurzame en robuuste materialen, is hij ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden en condities te doorstaan.

De ideale metgezel

De waterdichte wandelrugzak is de perfecte metgezel voor uw buitenavonturen. Hij is robuust en duurzaam ontworpen en gemaakt van hoogwaardig ripstop materiaal dat bestand is tegen de elementen. Het ergonomische ontwerp biedt optimale ondersteuning en een gelijkmatige gewichtsverdeling, terwijl de gevoerde schouderbanden en heupriem voor extra comfort zorgen. De rugzak heeft een ruim hoofdvak en diverse handige buitenvakken voor het opbergen van essentiële spullen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de fermeture

Fermeture éclair

Materialen

Capaciteit

< 20 liter, 35-55 liter