-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Transportrugzak voor kleine katten en honden

39.9045.90

Met onze rugzak voor kleine katten en honden kunt u uw favoriete kleine metgezel dicht bij u dragen! Op uw rug of op uw borst, uw huisdier zal zich in alle omstandigheden op zijn gemak voelen.

In het voorvak kunt u accessoires en traktaties opbergen. Deze rugzak is perfect voor wandelingen, uitstapjes of andere reizen met uw huisdier. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor alle soorten kleine dieren.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>S : 30x34x16cm
>M : 36x45x21cm

De rugzak die ademt

Als u kiest voor onze prachtige rugzak voor kleine katten en honden, kiest u voor gemak, comfort en ademend reizen voor uw huisdier! Onze rugzak is verkrijgbaar in vijf kleuren en twee maten. De rugzak voor kleine katten en honden is de ideale metgezel voor alle huisdiereigenaren. Ontworpen met duurzame en ademende materialen, biedt deze rugzak een ruime en comfortabele ruimte voor uw huisdier.
Chien Chat
Chien Chat

Robuuste en duurzame materialen

De rugzak voor kleine katten- en hondendragers is de ideale metgezel voor huisdieren. Gemaakt van robuuste en duurzame materialen, biedt deze rugzak optimale bescherming voor uw favoriete huisdier. Hij is voorzien van een verstelbare riem en een zacht, gewatteerd kussen om uw huisdier comfortabel te houden tijdens het reizen. De rugzak heeft ook een venster van gaas, zodat uw huisdier de buitenwereld kan zien en van de omgeving kan genieten.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Materialen

Dimensions & capacité

S : 30x34x16cm / < 20 litres
M : 36x45x21cm / 20-35 litres

Saison

Toutes saisons