-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Trendy kattendraagtas

47.9066.90

Onze trendy kattendraagtas is verre van discreet! Met zijn felle kleuren zal uw kat zich voelen als een superheld die naar nieuwe avonturen vliegt!

Het ontwerp van de tas is zowel praktisch als elegant. De sobere en tijdloze kleur past perfect bij elke stijl. De buitenstof is zacht en ademend, zodat uw kat zich onderweg comfortabel voelt. De buitenste stof is zacht en ademend, waardoor uw kat comfortabel blijft tijdens de reis, en heeft een grote opening met rits voor gemakkelijke toegang tot uw huisdier.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>S : 37x24cm
>M : 42x25cm
>L : 55x27cm

Ontworpen om dierenartsen te helpen!

Geen tassen meer die u dwingen uw huisdier op te sluiten in een kleine, saaie en stressvolle kooi! Met onze nieuwe trendy kattenmand kan uw kat zijn pootjes en kop vrij houden terwijl u hem vervoert! Deze trendy kattenmand is het perfecte accessoire voor alle katteneigenaren die hun huisdier veilig en comfortabel willen vervoeren.
Chat Sac
Chat Chien

Een onmisbaar accessoire

De trendy Cat Carrier Bag is een onmisbaar accessoire voor kattenbezitters. Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze tas robuust en duurzaam. Hij heeft een grote opening met rits, waardoor de kat gemakkelijk kan worden in- en uitgeladen. Dankzij de zijkanten van gaas kan uw kat zien wat er om hem heen gebeurt en gemakkelijk ademen. De bodem is gewatteerd voor extra comfort voor uw huisdier. Bovendien heeft de tas een handvat en een verstelbare riem voor gemakkelijk en handig dragen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Materialen

,

Capaciteit

20-35 liter

Taille & poids du chat

S : 37x24cm / 1.0-2.5 kg
M : 42x25cm / 2.5-5.0 kg
L : 55x27cm / 5-8 kg

Poids du sac

0.5 kg