-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Rugzak met grote capaciteit en USB-lader

108.90

Ontdek deze rugzak met grote capaciteit en USB-lader, waarin u uw laptop, uw tablet en alle dingen die u nodig hebt voor uw dagelijks leven kunt opbergen. Hij heeft een USB-poort en is verkrijgbaar in drie kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw stijl past.

Bovendien heeft hij een voorvak met rits voor het opbergen van uw kleine spullen. De rugzak heeft ook een ingebouwde USB-lader, zodat u onderweg gemakkelijk uw smartphone of tablet kunt opladen. Hij wordt geleverd met een afneembare USB-kabel, zodat u hem op elk compatibel apparaat kunt aansluiten.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

> 50x36x26cm

Compact en ruim

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam, waterdicht polyester dat bestand is tegen alles wat u ermee doet. Hij is perfect voor studenten die een betrouwbare tas nodig hebben om hun boeken en benodigdheden in mee te nemen. Het ademende ontwerp zorgt voor comfort, zelfs bij het dragen van een zware last. De rugzak met grote capaciteit en USB-oplader is een zeer praktische en functionele rugzak. Hij is ontworpen om u ruime opslagcapaciteit en gebruiksgemak te bieden. Dankzij de duurzame nylon constructie is hij ideaal voor reizen, uitstapjes en dagelijkse activiteiten.
20274-4bc1d9.jpeg

Ruimtelijk ontwerp

De rugzak met grote capaciteit en USB-oplader is de perfecte metgezel voor mensen die verbonden en georganiseerd willen blijven. Deze stevige rugzak is ontworpen voor maximale bescherming tegen de elementen en maximaal comfort voor onderweg. Dankzij het ruime ontwerp kunt u al uw benodigdheden meenemen, of het nu gaat om boeken, laptops, camera’s of andere accessoires. De rugzak heeft een ingebouwde USB-lader zodat u uw apparaten kunt opladen zonder dat u een extra lader hoeft mee te nemen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de fermeture

Éclair

Capaciteit

46L

Compatibilité

Ordinateur portable 14pouces

Matériau

Oxford