-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Compacte kunstlederen rugzak

59.90

Deze compacte rugzak van kunstleer is ideaal om mee te fietsen. Met zijn ergonomische ontwerp en rugvriendelijke rugsteun biedt hij comfort en gemak. De rugzak heeft een schokbestendig computervak.

Deze compacte kunstlederen rugzak is de ideale metgezel voor al uw reizen. Dankzij het compacte formaat kunt u hem overal mee naartoe nemen, zonder veel ruimte in te nemen. Het elegante en moderne ontwerp past perfect bij al uw looks.

De sterke en stevige ritssluiting garandeert de veiligheid van uw spullen. De rugzak heeft een ruim, gevoerd binnenvak met veel ruimte voor uw persoonlijke spullen. Het buitenvak met rits is een handige plaats om uw sleutels, telefoon of portefeuille te bewaren.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>40x33x13cm

Een compacte leren fietsrugzak

Deze rugzak is zeer praktisch. Naast de vele vakken heeft hij een klein gat aan de voorkant voor een koptelefoon. De achterkant van de tas is ademend en ontworpen om uw rug te ontlasten. De Compact Leatherette Backpack is een essentieel accessoire voor dagelijks gebruik. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid.
appareil photo

Een alledaags accessoire

De rugzak is niet langer voorbehouden aan het klaslokaal, maar gaat nu overal mee naartoe. Minimalistisch of kleurrijk, elegant of sportief, in onze collectie vindt u de perfecte rugzak voor uw behoeften en wensen. Het synthetische leer is robuust en duurzaam, dus perfect voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

,

Capaciteit

35-55 liter

Matériau

Cuir/Polyester