-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Reflecterende motorrugzak

134.90

Zichtbaarheid is belangrijk bij het motorrijden. Met deze reflecterende motorrugzak gaat u ’s nachts of op mistige dagen nooit onopgemerkt op pad. Deze reisrugzak is uitgerust met 3 heldere reflecterende strips op de voor- en achterkant voor maximale veiligheid. Hij is comfortabel en praktisch voor avonturen.

De gevoerde en verstelbare schouderriem biedt de hele dag comfort en het ritssysteem is stevig en betrouwbaar. Deze rugzak is ideaal voor motorrijders die tegelijkertijd zichtbaar en goed georganiseerd willen zijn.

Op voorraad

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>55x34x26cm

Een rugzak met grote capaciteit

Deze motorrugzak is ontworpen om te reizen. Hij is groot. U kunt veel spullen kwijt in het binnenvak en de zakken. Zacht en ademend, deze reisrugzak is handig om te dragen. De reflecterende motorrugzak is een rugzak van hoge kwaliteit, ontworpen voor motorrijders. Hij is gemaakt van stevig, duurzaam polyester dat bestand is tegen de elementen en dagelijkse slijtage.
Zadeltas Tas
Zadeltas Tas

Essentieel voor motorrijders

De reflecterende motorrugzak is een essentieel accessoire voor motorrijders. Ontworpen met hoogwaardige materialen, biedt hij optimale bescherming tegen de elementen en barre weersomstandigheden. De verstelbare riem en het schuimrubberen handvat zorgen voor een comfortabele en veilige draagwijze. Bovendien heeft de rugzak een reflecterende coating waardoor motorrijders gezien en opgemerkt kunnen worden door andere weggebruikers. Dankzij het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk te dragen en op te bergen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Poids du sac

1300g

Capaciteit

35-55 liter

Matériau

Oxford

Kleur