-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Lichtgewicht, waterdichte nylon opvouwbare rugzak

64.90

Op avontuur gaan is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met twee zijvakken en een ruim hoofdvak houdt onze lichtgewicht, waterdichte nylon opvouwbare rugzak al uw spullen en accessoires veilig en droog.

Verkrijgbaar in 8 kleuren.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

> 41x29x14cm

Leven van dag tot dag

Deze nylon rugzak kan naar believen in- en uitgeklapt worden om altijd bij u te zijn. Opgeborgen in zijn binnenzak en niet groter dan de punt, volgt hij u overal. Met zijn maximale capaciteit biedt deze tas een ruimte van 20L. Perfect voor korte dagtochten.
Rugzak Opvouwbare reistas
8378-3230f8.jpeg

Hoge kwaliteit

De lichtgewicht, waterdichte nylon opvouwbare rugzak is de ideale metgezel voor al uw reizen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze rugzak grote sterkte en duurzaamheid. De lichtgewicht en robuuste nylon constructie maakt deze rugzak zeer praktisch en gemakkelijk te dragen. De rugzak heeft een ergonomisch ontwerp dat perfect bij uw lichaam past en waardoor u hem comfortabel lange uren kunt dragen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , , , , , ,

Fonctions

Imperméable
Léger

Dimensions

41*29*14 cm

Poids

0.20 kg

Materialen

Capaciteit

< 20 liter