-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Waterdichte rugzak voor mannen

79.90

Onze waterdichte rugzak voor mannen is ontworpen om georganiseerd te zijn en heeft verschillende vakken die direct van buitenaf toegankelijk zijn. Het is de perfecte metgezel voor geslaagde stadswandelingen, want wij hebben hem zo comfortabel mogelijk ontworpen om u het leven gemakkelijker te maken!

De waterdichte rugzak voor heren is de ideale metgezel voor al uw reizen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam, waardoor het een zeer praktisch en betrouwbaar product is. Hij heeft een waterdichte coating die uw spullen beschermt tegen de elementen en barre weersomstandigheden.

De rugzak heeft ook een verstelbare gewatteerde riem voor optimaal comfort.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>51x34x21cm

De juiste maat

Deze waterdichte rugzak is goedgekeurd door de hele gemeenschap van backpackers en is perfect wanneer u een tweede kleine tas nodig hebt om in de stad op stap te gaan, zonder dat u per se een grote 80 liter hoeft mee te slepen! Het is ook het perfecte formaat voor de occasionele backpacker! De waterdichte rugzak voor heren is de perfecte metgezel voor buitenavonturen. Hij is ontworpen om de elementen te trotseren en is gemaakt van sterke, duurzame materialen die u jarenlang kunt gebruiken. De buitenstof is waterdicht en beschermt uw spullen tegen regen en sneeuw.
Handtas Rugzak
Rugzak Wandelrugzak

Een onmisbaar product

De waterdichte rugzak voor heren is een must-have product voor avonturiers en liefhebbers van het buitenleven. Gemaakt van robuuste en duurzame materialen biedt deze rugzak volledige bescherming tegen de elementen. Het lichte en ergonomische ontwerp zorgt voor gemakkelijke en comfortabele draagbaarheid met behoud van een optimaal beschermingsniveau. Het hoofdvak van de rugzak is ontworpen voor omvangrijke voorwerpen zoals kleding, boeken of elektronica.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Caractéristiques

Étanche
Fermeture Éclair
Boucles

Matériau

Nylon