-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Extra grote geïsoleerde rugzak blauw

118.90

Of u nu op reis bent of gaat picknicken, het opbergen van uw benodigdheden wordt gemakkelijker met deze extra grote geïsoleerde rugzak. Stop uw eten en drinken erin. Deze aantrekkelijke koeltas houdt ze koel.

Dankzij het grote volume is deze extra grote blauwe koelrugzak perfect voor lange reizen en kan hij alles bevatten wat u nodig hebt.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>40x17x33cm

Gemakkelijk te dragen!

Deze geïsoleerde rugzak heeft twee lange schouderbanden zodat hij gemakkelijk over de schouders kan worden gedragen. De lengte kan met de riem worden aangepast zodat de tas goed op het lichaam aansluit. Deze extra grote blauwe geïsoleerde rugzak is het perfecte accessoire voor uw reizen. Hij is gemaakt van duurzaam polyester, is zeer slijtvast en heeft sterke naden. Hij heeft een binnenvoering van schuim om eten en drinken meerdere uren koel te houden.
Lunchtas

Ideaal voor al uw reizen

Deze extra grote blauwe geïsoleerde rugzak is de perfecte metgezel voor al uw reizen. Het royale formaat en de vele vakken zorgen voor voldoende opslagcapaciteit, perfect voor lange dagen. Zijn weerbestendige polyester voering en dikke vulling maken hem zeer comfortabel om te dragen. Het geïsoleerde ontwerp houdt uw eten en drinken urenlang koel. Met de verstelbare compressiebanden kunt u de tas indien nodig verkleinen, en de gevoerde borstriem en schouderbanden zorgen voor een uitstekende ondersteuning en gewichtsverdeling.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

Materialen

Capaciteit

20-35 liter