-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Beer rugzak voor kinderen

35.90

Uw meisje of jongen zal graag naar school gaan met deze schattige berenrugzak voor kinderen. Een schattige kleine cartoontas die elke keer dat hij hem draagt een glimlach op zijn gezicht zal toveren. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, zal deze schooltas voor kinderen perfect zijn voor kleine prinsen en prinsessen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>16x14x7cm

Praktisch en comfortabel!

Deze kleine rugzak is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het heeft geen zakken en opent met een rits. Het zal het perfecte accessoire zijn om baby’s spulletjes en snacks in mee te nemen. Deze berenrugzak is de perfecte metgezel om uw kleintje te vergezellen op zijn avonturen. Het perfecte formaat en het schattige, leuke ontwerp maken er de beste vriend van uw kind van.
Schoolrugzak Rugzak
Modeaccessoire Schoolrugzak

Ideaal voor kleine ontdekkingsreizigers

Deze berenrugzak voor kinderen is de ideale metgezel voor kleine ontdekkingsreizigers. Hij is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is stevig en duurzaam. De schattige vorm en het leuke ontwerp zullen kinderen in verrukking brengen en het tot hun beste vriend maken. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte om alle benodigdheden voor een dag vol avontuur op te bergen. De verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd voor comfort en ondersteuning, en het gewatteerde rugpaneel helpt het gewicht van de tas gelijkmatig over de schouders te verdelen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de fermeture

Éclair

Type de motif

Dessin animé

Capaciteit

< 20 liter

Matériau

PU