-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Kinderrugzak met stippen Minnie

34.90

Ontdek deze prachtige kinderrugzak met kleurrijke Minnie-stippen. Uw kind zal het heerlijk vinden om zijn favoriete personage elke dag bij zich te dragen. Dankzij de verstelbare riemen is de tas geschikt voor alle leeftijden!

Hij heeft een stevige ritssluiting en verstelbare riemen die passen bij de grootte van uw kind. Het Minnie-stippenontwerp is schattig en kleurrijk, en de afbeelding van Minnie zelf is op de voorkant van de tas gedrukt. Deze rugzak is groot genoeg voor alle benodigdheden van uw kind, zoals boeken, schriften, potloden en andere schoolbenodigdheden.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>28x22x9cm

Minnie rugzak

Deze pastelkleurige rugzak zal kleine meisjes bekoren. Een leuke tas is prachtig, hij zal bij al hun outfits passen! Minnie zal uw kleine meid vergezellen op al haar schoolavonturen. De Minnie-rugzak is een perfecte tas voor kleine meisjes die van een schattige en meisjesachtige stijl houden. Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze rugzak stevig en duurzaam.

De ideale metgezel

De Minnie Polka Dot Kinderrugzak is de perfecte metgezel voor de avonturen van jongeren. Ontworpen met een zachte, duurzame stof, is deze rugzak zeer comfortabel om te dragen en heeft hij veel opbergcapaciteit. De stevige ritssluiting en verstelbare schouderbanden zorgen voor optimale veiligheid van al uw persoonlijke bezittingen. Het kleurrijke en leuke Minnie-motief met rode en witte stippen is zeker een extra bonus voor de kleintjes die graag met deze rugzak zullen rondlopen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type de fermeture

Fermeture éclair

Matériau

Tissu