-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Multifunctionele reisrugzak

69.90

Met deze multifunctionele rugzak hebt u alles wat u nodig hebt voor uw reis. Hij heeft een grote capaciteit, is waterdicht en wordt geleverd met een USB-lader. Berg uw spullen erin op en ga met een gerust hart op reis of wandelen.

Het ergonomische ontwerp biedt een optimale gewichtsverdeling en maximale ondersteuning voor uw rug en schouders. Gemaakt van robuuste en duurzame materialen, is deze rugzak ontworpen om de zwaarste omstandigheden te doorstaan. Hij heeft ook een waterdichte coating om hem te beschermen tegen de elementen en schokken.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>43x30x14cm

Een designertas met een grote inhoud

Het is moeilijk om de charme en elegantie van deze oxford rugzak met zijn pure ontwerp te weerstaan. Hij is ideaal voor reizen en wandelen en zal u vergezellen om uw boeken, smartphone, tablet, computer, kleren, boodschappen… mee te nemen De multifunctionele reisrugzak is een essentieel accessoire voor de beginnende avonturier. Hij is voorzien van een groot hoofdvak voor al uw reisbenodigdheden, en een groot aantal vakken en compartimenten om uw spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.
Tas Rugzak
Sac à dos Sac

Ideaal voor uw reizen

De Multifunctionele Reisrugzak is een essentieel accessoire voor reizigers en avonturiers. Ontworpen om de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid te bieden, is deze rugzak de perfecte bondgenoot voor uw reizen. De stevige en duurzame constructie is gemaakt van een hoogwaardige polyester stof die bestand is tegen scheuren en dagelijkse slijtage. Hij heeft ook een metalen frame voor extra stabiliteit en duurzaamheid. De rugzak heeft een ruim hoofdvak voor al uw benodigdheden.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Type d'article

Sac à dos voyage

Type de fermeture

Eclair

Materialen

,

Capaciteit

< 20 liter