-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Tactische reisrugzak

134.90

Deze geweldige tactische reisrugzak is verkrijgbaar in 7 kleuren! Instelbaar tussen 50 en 70 liter, is deze tas het juiste accessoire voor elke persoon en elk avontuur. Gemaakt van sterke en duurzame materialen is deze rugzak perfect voor al uw reizen en avonturen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>51x31x16cm

Houdt u ervan dat alles netjes is?

Raak geen spullen meer kwijt met deze geweldige tactische reisrugzak! Voor sommige mensen is er niets belangrijker dan een opgeruimde tas. En ze hebben gelijk, soms kan een opgeruimde rugzak u uit een kritieke situatie redden.
De Tactical Travel Backpack is de ideale metgezel voor alle reizigers. Hij biedt maximale capaciteit en robuuste bescherming, dankzij de constructie van polyester met hoge dichtheid.

Sac à dos Sac
8461-48e6de.jpeg

Onmisbaar voor avonturiers

De Tactical Travel Backpack is een onmisbaar accessoire voor avonturiers die op zoek zijn naar een praktische en duurzame draagoplossing.
Deze rugzak van hoogwaardig nylon is zeer weerbestendig en biedt een grote opslagcapaciteit.
De gevoerde riem en gewatteerde rug zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs wanneer de tas geladen is.
De hoofd- en secundaire vakken bieden voldoende ruimte voor al uw spullen en spullen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Matériau

Polyester

Capaciteit

50L