-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Kleurrijke retro lederen patchwork rugzak

79.00

Onze prachtige retro lederen patchwork rugzak zal opvallen op lange, mistige of regenachtige dagen. Het zal u in een goed humeur brengen in de ochtend!

De binnenvoering is gemaakt van duurzame en ademende stof, waardoor uw spullen droog en goed beschermd blijven. Bovendien biedt het ruime hoofdvak voldoende ruimte voor uw documenten, laptop en al uw accessoires.

Op voorraad

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>40x16x34cm

Een grote opening voor veel opbergruimte!

U zult dol zijn op het uiterlijk van onze nieuwe kleurrijke, retro lederen patchworkrugzak! Dankzij de grote opening aan de bovenkant kunt u al uw spullen kwijt en hebt u altijd goed zicht. Deze kleurrijke, retro lederen patchworkrugzak is een uniek en origineel stuk. Zijn vintage look en zijn felle en levendige kleuren geven hem een zeer trendy en modieuze stijl.
Rugzak Handtas
15566-00c61c.jpeg

Uniek en tijdloos

Deze kleurrijke retro lederen patchwork rugzak is een uniek en tijdloos stuk. Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze tas ontworpen om jarenlang mee te gaan. De stevige stiksels en de zorgvuldige afwerking maken deze tas tot een must-have voor alle modeliefhebbers. De patchwork kleur en het retro design geven hem een vintage look die perfect bij uw stijl past. De rugzak biedt veel opbergruimte, met verschillende binnen- en buitenvakken om uw spullen georganiseerd te houden.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

Materialen

Dimensions

40x16x34cm

Capaciteit

20-35 liter