-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Multifunctionele kleurrijke luierrugtas

74.90

Trekt u graag de aandacht? Deze kleurrijke mama-rugzak geeft u een originele, stijlvolle en elegante look. Multifunctioneel, hij kan worden gebruikt als luiertas om flessen, luiers en babykleertjes mee te nemen tijdens een reis of een eenvoudige wandeling. Maar u kunt hem ook gebruiken om andere dingen mee te nemen.

Hij heeft een groot hoofdvak, waarin u alle spullen voor de verzorging van uw baby kwijt kunt, een voorvak met rits en een geïntegreerde sleutelhanger. Bovendien is hij voorzien van een verstelbare riem en een afneembaar verschoningsmatje, waardoor het een zeer praktisch product is.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>36x26x16cm

Ontwerp met hoge capaciteit

Deze luiertas is praktisch wanneer u met uw baby reist. Hij heeft een grote opening en een multifunctionele verdeler om verschillende soorten babyverzorgingsproducten mee te nemen. Deze babyrugzak is comfortabel om te dragen en is ook voorzien van een lichte en ademende schouderriem om de belasting te verminderen.
Productontwerp Persoonlijke beschermingsmiddelen
Product Productontwerp

Praktisch en elegant

De kleurrijke Multifunctionele Veranderingsrugzak is een praktisch en stijlvol accessoire dat overal met u meegaat. Ontworpen voor de moderne ouder, biedt deze rugzak tal van functies en opbergmogelijkheden om uw leven gemakkelijker te maken. Het kleurrijke ontwerp voegt een vleugje originaliteit toe aan uw look en zorgt ervoor dat u zich onderscheidt van andere ouders. De rugzak heeft verschillende vakken aan de buiten- en binnenkant om al uw persoonlijke spullen en die van uw baby in op te bergen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, ,

Type d'article

Sac à dos femme

Type de fermeture

Eclair

Materialen

Capaciteit

< 20 liter