-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

30L waterdichte sportrugzak

114.90

Houdt u van wateractiviteiten? Deze 30L sportrugzak vergezelt u op al uw avonturen. Hij is licht, praktisch en comfortabel, maar vooral waterdicht. Zelfs als deze tas volledig in het water ligt, worden de voorwerpen die u erin vervoert niet nat. En met zijn grote capaciteit kunt u met deze wandelrugzak het essentiële meenemen.

De schouderbanden zijn gewatteerd en bieden optimaal comfort bij het dragen van de rugzak. Bovendien heeft hij een ventilatiesysteem om uw rug koel en droog te houden. Deze rugzak is perfect voor sport, reizen en buitenactiviteiten.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>58x20.5x20.5cm

De rugzak voor riviertochten

Rust uzelf uit met deze multifunctionele rugzak voor uw volgende riviertocht. Hij is licht en gemakkelijk te dragen en belooft een comfortabel en praktisch gebruik. Naast het ruime binnenvak heeft deze rugzak een net aan de buitenkant om andere accessoires mee te nemen. De waterdichte sportrugzak is de ideale metgezel voor al uw reizen. Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze rugzak zeer robuust en duurzaam. Hij is uitgerust met een verstelbare riem die uitstekende ondersteuning en bewegingsvrijheid biedt.
17863-332c24.jpeg
17863-ad3a57.jpeg

Ideaal voor uw buitenactiviteiten

De 30L waterdichte sportrugzak is de perfecte metgezel voor uw buitenactiviteiten. Ontworpen met robuuste en duurzame materialen, biedt deze rugzak ruim voldoende opslagcapaciteit voor al uw benodigdheden. Dankzij de waterdichte constructie kunt u uw spullen droog houden, zelfs bij nat of regenachtig weer. De rugzak is uitgerust met een ventilatiesysteem aan de achterzijde om u koel en comfortabel te houden tijdens uw activiteiten. Hij heeft verschillende interne en externe zakken voor handige en georganiseerde opslag. De borstriem en heupriem bieden extra steun en stabiliteit.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

,

Poids

0.7kg

Materialen

Capaciteit

20-35 liter