-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Basketbal rugzak zwart

38.90

Een basketbalfan? Ontdek deze herenrugzak die van pas zal komen bij het beoefenen van uw favoriete sport. Deze rugzak met trekkoord is inderdaad praktisch om uw spullen in mee te nemen. Gebruik hem om uw ballen, sportschoenen en andere accessoires in mee te nemen.

Het buitenvak met rits biedt gemakkelijke toegang tot persoonlijke spullen zoals sleutels, portemonnees en mobiele telefoons. De gevoerde schouderbanden zijn ontworpen voor optimaal comfort en een gelijkmatige gewichtsverdeling. De compressieriemen aan de zijkant houden de tas stevig op zijn plaats en bieden extra bescherming voor uw spullen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>55x31x19cm

Eenvoudig en praktisch

Deze basketbalrugzak is licht! Maar meer dan dat, hij is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het trekkoord is hij gemakkelijk te openen en te sluiten. De rugzak heeft ook brede, transparante schouderbanden voor comfortabel dragen. De Black Basketball Backpack is de perfecte tas voor alle basketballiefhebbers. Het robuuste en duurzame ontwerp is gemaakt om de meest extreme omstandigheden te weerstaan, zowel op het veld als onderweg.
20767-d17800.jpeg

Robuuste en duurzame materialen

De zwarte basketbalrugzak is de ideale metgezel voor basketbalspelers. Hij is gemaakt van robuuste en duurzame materialen, waardoor hij zeer slijtvast is. De klassieke en tijdloze zwarte kleur geeft hem een sportieve en elegante uitstraling. Deze rugzak heeft een groot hoofdvak waar al uw basketbaluitrusting in past. Er zijn ook verschillende externe vakken voor accessoires en andere kleine voorwerpen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Materialen

Capaciteit

30 – 40L