-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Sportrugzak met trekkoord

47.9054.90

Doet u regelmatig aan sport? Koop dan een sportrugzak! Een rugzak met een eenvoudig en sportief ontwerp en een trekkoord om hem te openen en te sluiten. Deze rugzak is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en vereenvoudigt het vervoer van uw uitrusting en accessoires tijdens een basketbalwedstrijd of een fitnesssessie.

Hij wordt ook geleverd met een handvat voor extra gemak. Deze rugzak is verkrijgbaar in verschillende heldere en vrolijke kleuren, waardoor hij de perfecte metgezel is voor al uw avonturen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>M : 43x23x23cm
>L : 50x27x27cm

De sportrugzak die uw leven gemakkelijker maakt

Deze mooie canvas rugzak is veelzijdig. U kunt hem aan uw kind geven om naar school te dragen. Zijn boeken en schriften kunnen erin worden opgeborgen. Maar u kunt hem ook gebruiken om uw bal te dragen tijdens uw trainingen. De sportrugzak met trekkoord is de perfecte metgezel voor al uw reizen. Het robuuste en duurzame ontwerp van weerbestendig polyester maakt hem perfect voor buitenactiviteiten, terwijl de verstelbare en gevoerde schouderbanden voor optimaal comfort zorgen.
20777-f842d4.jpeg
20777-5c76cf.jpeg

Het robuuste en resistente ontwerp

Deze sportrugzak met trekkoord is de perfecte metgezel voor al uw reizen. Het robuuste en duurzame ontwerp maakt hem perfect voor sportactiviteiten, maar hij is ook veelzijdig genoeg voor dagelijks gebruik. Gemaakt van duurzame en ademende stof, biedt hij uitstekende bescherming tegen regen en sneeuw. De verstevigde bodem en versterkte naden zorgen voor een lange levensduur. De rugzak heeft een verstelbaar trekkoord voor een nauwkeurige en aangepaste pasvorm. Hij is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden en wordt geleverd met 100% tevredenheidsgarantie. Wacht dus niet langer en schaf deze sportrugzak met trekkoord aan voor uw volgende avontuur!

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

,

Materialen

Capaciteit

20-35 liter, 30 – 40L