-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Draagtas voor kleine dieren

14.9024.90

Uw kleine huisdieren kunnen u ook vergezellen op uw wandelingen. Met deze schattige draagtas voor huisdieren kan uw kat, egel, chinchilla of fret u overal vergezellen. Deze schoudertas is zacht, warm en comfortabel en ademt bovendien. De kleine opening bovenaan de tas zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie.

Dankzij het gevoerde handvat is de tas comfortabel en moeiteloos te dragen. Bovendien is hij voorzien van extra vakken voor het opbergen van traktaties of speelgoed voor uw huisdier. Met zijn elegante ontwerp en heldere kleuren is deze tas niet alleen functioneel maar ook zeer stijlvol. De Small Pet Carrier is daarom de perfecte metgezel voor alle huisdiereigenaren.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>21x18x13cm

Praktisch en comfortabel

Deze draagzak is licht van gewicht. Hij is gemakkelijk te dragen, u hoeft hem alleen maar over een schouder te dragen en u kunt gaan wandelen. Uw huisdier zal graag in deze schoudertas zitten tijdens uw kleine wandeling. De Small Pet Carrier is de ideale metgezel voor alle huisdiereigenaren. Hij is speciaal ontworpen om uw favoriete huisdier gemakkelijk en veilig te vervoeren, ongeacht zijn grootte.
Hamsters Cavia's
Hamsters Furet

Comfort en veiligheid

De draagzak voor kleine huisdieren is de perfecte reisgenoot voor uw favoriete huisdier. Ontworpen om uw huisdier maximaal comfort en veiligheid te bieden, is deze reismand gemaakt van zacht, ademend materiaal dat optimale ventilatie biedt en de binnentemperatuur constant houdt. Hij heeft ook een verstelbare riem en een ergonomisch handvat voor gemakkelijk en moeiteloos dragen. De tas is ruim genoeg voor alle accessoires die uw huisdier onderweg nodig heeft, zoals speelgoed, dekens en voer.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Materialen

Capaciteit

< 20 liter