-10% Code DCH10 tot 01/11/2023

Ultralichte sportrugzak 15L

75.90

Ontdek onze ultralichte 15L sportrugzak voor allerlei sporten. Van fietsen tot klimmen tot zwemmen, alles is mogelijk met deze tas. Zeer resistent, waterdicht en design, hij zal u begeleiden bij al uw activiteiten. Een waar genoegen!

De gevoerde en verstelbare schouderbanden garanderen een optimaal draagvermogen en een betere gewichtsverdeling. De ultralichte sportrugzak is de ideale metgezel voor uw trainingen en sportactiviteiten. Het moderne ontwerp en de eenvoudige kleur maken hem zowel praktisch als stijlvol.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>41x24x16cm

Rugzak voor alle terreinen

Met zijn meerdere ritsvakken kunt u uw persoonlijke benodigdheden meenemen op uw ongewone sportmomenten. Herkenbaar, dit is de tas voor u! De ultralichte sportrugzak is het ideale accessoire voor sportievelingen. Zijn lichte en ergonomische ontwerp biedt veel comfort en mobiliteit. Gemaakt van hoogwaardig nylon, is hij sterk en duurzaam, maar toch licht genoeg om u licht te houden.
19184-c1283c.jpeg
19184-eb8da2.jpeg

Ideaal voor buitenactiviteiten

De Ultra Lightweight 15L Sports Backpack is een ideale tas voor buitenactiviteiten en sport. Hij is licht van gewicht en zeer praktisch, met een inhoud van 15 liter kan hij alles bevatten wat u nodig hebt voor uw activiteit. Dankzij het ergonomische ontwerp en de verstelbare schouderriem is hij zeer comfortabel te dragen. Gemaakt van duurzame, waterbestendige stof, is deze rugzak perfect voor buitenavonturen. De binnenvoering biedt extra bescherming en de waterdichte ritssluiting houdt regen en sneeuw buiten.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Capacité

< 20 litres

Matériau

Nylon