-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Grote thermische rugzak

69.90

Klaar om te gaan picknicken? Stop al uw eten in deze grote geïsoleerde rugzak en u kunt vertrekken! Als het hoofdvak van 42 liter vol is, zijn er 2 vakken aan elke kant, zodat u niets vergeet. Thermisch houdt deze rugzak uw voedsel 2 tot 3 uur warm.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>34x25x47cm

Gemakkelijk te vervoeren

Is uw eten klaar? U hoeft ze alleen maar in de geïsoleerde rugzak te stoppen. Hij kan naar wens van boven of van voren worden geopend. Zodra het klaar is, hoeft u de tas alleen nog maar op uw rug te dragen en kunt u met een gerust hart op pad. De Grote Thermische Rugzak is een ideaal product voor avonturiers, wandelaars en kampeerders. Gemaakt van duurzame en lichte materialen biedt deze rugzak optimale bescherming tegen de elementen en extreme weersomstandigheden.
Pizza Sortir

De ideale metgezel

De grote thermische rugzak is de perfecte metgezel voor al uw reizen. Hij is ontworpen om een grote opslagcapaciteit te bieden, waardoor hij het perfecte accessoire is voor lange reizen. Het moderne en stijlvolle ontwerp past bij elke outfit. Gemaakt van robuuste en duurzame materialen, is hij bestand tegen de elementen en schokken. Dankzij het waterdichte en lekvrije ontwerp blijven uw spullen droog en beschermd tegen de elementen. Het heeft een thermisch isolatiesysteem dat uw eten en drinken op een optimale temperatuur houdt. Zo kunt u altijd en overal van uw maaltijden genieten.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, ,

Type d'article

Sac à dos

Utilisation

Nourriture

Capaciteit

35-55 liter

Materialen