-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Coole picknickrugzak

22.90

Dit is een geweldige geïsoleerde rugzak om uw picknickvoedsel mee te nemen zonder gedoe. Dankzij het eenvoudige en coole ontwerp ziet u er jong en stijlvol uit. De folie in de tas houdt uw lunch warm of koel.

De Cool Picnic Backpack is de perfecte metgezel voor al uw reizen. Deze stevige en duurzame rugzak is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een water- en weerbestendige stoffen voering.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

> 25x23cm

Eenvoud en comfort!

Veel gebruiksvriendelijker dan deze koel ogende geïsoleerde rugzak wordt het niet. Om uw eten erin en eruit te halen, opent u gewoon de bovenrits en sluit u hem weer. Trek vervolgens de tas aan en draag hem comfortabel. De Cool Picnic Backpack is een essentieel accessoire voor al uw reizen. Hij is ontworpen om uw eten en drinken koel en op de juiste temperatuur te houden, ongeacht het weer.
Thermische zak
Sac à dos Sac

Robuust en duurzaam

De Cool Picnic Backpack is de perfecte metgezel voor uw uitstapjes in de buitenlucht. Deze stevige en duurzame rugzak, gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt ruim voldoende opbergruimte en heeft een ingebouwd koelvak om uw eten en drinken de hele dag vers en lekker te houden. De rugzak heeft een verstelbare, gevoerde riem voor optimaal comfort en een handige draaggreep. Hij heeft ook veel buitenvakken voor het gemakkelijk opbergen van keukengerei en andere accessoires.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Type de fermeture

Eclair

Materialen

Capaciteit

< 20 liter