-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Schooltas Paw Patrol Square Hard Shell

44.90

Met zijn vierkante vorm is deze Patrol vierkante hardshell schooltas voor kinderen die fan zijn van de wereld van de coolste officiële politiemascotte. De hardshell rugzak heeft een groot voorvak met rits, een tweede zijvak met rits en een derde binnenvak met rits. Hij is ideaal om al je schoolspullen in mee te nemen terwijl je je vermaakt met de held Patrol.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>21x11x22cm

Een tas die lang meegaat

Gemaakt van nylon en kunststof is deze Patrol rugzak zeer duurzaam en van hoge kwaliteit om jarenlang gebruik te garanderen. De Patrol cartoonrugzak heeft een hard plastic omhulsel en zorgt voor een stevige pasvorm van de rugzak.

Pat'patrol Square Hard Shell Schooltas - Roze - Rugzak Rugzak Meisje
9746-b56d45.jpeg

De ideale metgezel

De Patrol Hard Shell Square Schooltas is de perfecte metgezel voor kinderen die onderweg plezier willen hebben en willen leren.
Deze stevige en duurzame tas is ontworpen met een harde schaal die extra bescherming biedt voor boeken, schriften en andere schoolbenodigdheden.
Het unieke ontwerp van de tas is voorzien van kleurrijke motieven uit de populaire tv-serie Patrol en een opvallend logo.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Capaciteit

< 20 liter

Matériau

Nylon/PVC