-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Pokéball pluche rugzak

24.90

Op zoek naar een geweldige en ultra-praktische rugzak voor uw kind? Kijk dan eens naar onze pluche Pokéball-rugzak! Deze zachte en schattige rugzak is perfect om schoolspullen en andere benodigdheden in mee te nemen. Hij is ook perfect om Pokémon-speelgoed en -spelletjes in mee te nemen.

Op voorraad

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>22x18cm

De Pokéball pluche zak

Deze pluche rugzak is zacht, schattig en buitengewoon praktisch. Perfect voor terug naar school, of wanneer uw kind zijn spullen moet meenemen. De Pokéball Plush rugzak is een schattig en leuk modeaccessoire voor Pokémon-fans. Gemaakt van zachte, pluche stof, is deze rugzak perfect om uw spullen in stijl en comfort te dragen. Het hoofdvak is groot genoeg voor boeken, sleutels, portemonnee en meer. De ritssluiting is gemakkelijk te gebruiken en biedt extra veiligheid voor uw spullen. Het ontwerp van de Pokéball is trouw aan het origineel en bevat levendige kleuren en realistische details.

De ideale metgezel

De Pokéball Plush Rugzak is de perfecte metgezel voor elke Pokémon-fan. Deze rugzak van zacht en comfortabel materiaal is perfect om al uw benodigdheden in mee te nemen. De ronde Pokéball vorm is schattig en origineel, en het “Pokémon” logo is geborduurd op de voorkant van de tas. Hij heeft een verstelbare riem die om de schouder of de taille kan worden gedragen, en is groot genoeg voor een tablet, boek of accessoires.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

Matériau

Polyester

Maat

22cm